Parkettilattia Tammi 1-sauvainen Vintage 130 mm Barlinek

Click-järjestelmä 5Gc, Mattalakattu, 0,99m2/pkt
Tuotenumero: 134103
Tammi lamelliparketti, joka viimeistelee sekä makuhuoneen että olohuoneen rustiikkisen tunnun.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Parkettilattia Tammi 1-sauvainen Vintage 130 mm Barlinek

Lajitelma

Lattiassa on vaihteleva juovaisuus, joka antaa elävännäköisen pinnan, jossa on luonnollisia ja eloisia värejä ja sävyjä. Erilaisia luonnollisia puunominaisuuksia sekä pohjustettuja halkeamia. Harjatuilla pinnoilla puun pienet epätäydellisyydet ja korjaukset ovat mahdollisia. Lattiassa on rustiikkinen ilme ja vaihteleva juovaisuus. Lattiassa on elävännäköinen pinta, jossa on tammen luonnollisia ja eloisia värejä ja sävyjä. Erilaisia luonnollisia puunominaisuuksia sekä pohjustettuja halkeamia ja suurempia oksakohtia. Harjatuilla pinnoilla puun pienet epätäydellisyydet ja korjaukset ovat mahdollisia.

Lattialämmitys

Parketin alle voidaan asentaa yhtä hyvin niin sähkökäyttöinen kuin vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain lämmitä kylmiä jalkoja talvisin, vaan myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakkaus ja hionta

Lattia koostuu useista UV-kovetetuista lakkakerroksista, jotka tekevät parkettilattiasta helppohoitoisen sekä suojaavat lialta ja naarmuilta.
Kulutuskerroksen paksuus: 2,5 mm
Lakan kestävyys: > 3000 kierrosta
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan hioa 1 – 2 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vaurioista. Työ tulee antaa ammattilaisen tehtäväksi.

Nopeampaa ja helpompaa 5GC-liitoksella

5GC on liitosjärjestelmä ponttilattialle Ruotsin Välingestä. Sen avulla lattia voidaan asentaa jopa 25 % nopeammin ilman tarvetta erikoistyökaluille.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 134103
Tavaramerkki Barlinek