Parkettilattia Tammi 4-sauv Valkolakattu 14 mm

Tuotenumero: 13487
Oletko etsimässä lattiaa ainutlaatuisella hohdolla, joka saa osaltaan aikaan harmonista tunnelmaa huoneessa? Silloin on tämä valkolakattu tammilattia hyvä vaihtoehto! Mattalakkakäsittely saa parketin pinnan näyttämään luonnollisen pehmeältä. Kovasta tammesta valmistettu lattia kestää hyvin arjen kulutusta.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Parkettilattia Tammi 4-sauv Valkolakattu 14 mm

Uudenaikainen ponttijärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Barlinekin lattioissa pitkillä sivuilla on Barclick-lukitusjärjestelmä ja päätyponteissa Crosslock. Barclick-ponttijärjestelmän vuoksi kelluvan parkettilattian asennukseen ei tarvita liimaa, sillä pontti lukitsee laudat paikoilleen. Nämä yhdessä varmistavat sen, että parketin asennus onnistuu helposti ja nopeasti. Parkettilattian asennukseen tarvitset ainakin seuraavia apuvälineitä: Kiiloja, lyöntilossi, asennusrauta, nivelmitta, kynä, vasara, sekä saha. Alusmateriaali valitaan pohjamateriaalin mukaan.


Lattialämmitys

Tammiparketti soveltuu asennettavaksi sekä sähköisen, että vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän kanssa. Muista huomioida oikea alusmateriaali.

Lakkaus ja viimeistely

Kulutuskerroksen paksuus: 2,5 mm. Kolme täyspuista kerrosta tekevät parketista kestävän ja uudelleen hiottavan. Kulutuskerrosta voidaan hioa 1-2 kertaa. Hionta tulee suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomioithan, että lattia ei ole läpivärjätty.

Yleisiä ohjeita - Lue aina paketin mukana tulevat tarkemmat asennusohjeet ennen asennusta.
- Alustan tulee olla puhdas, kuiva ja tasainen, sekä kosteudelta suojattu.
- Anna paketin tasaantua huoneenlämmössä vaakatasossa n. 48h ennen asennusta.
- Huoneen lämpötilan tulee olla asennuksen aikana vähintään 18c
- Lattialämmitetyn lattian lämpötila ei saa ylittää 27c

Tämä lattia kuuluu Barlinekin Rustik-valikoimaan. Rustik on valikoima monisauvaisia lattioita, kuten 3- tai 4-sauvaisia. Rustik-valikoiman lattioissa saattaa olla huomattavia värivaihteluita, ja halkeamien tai oksajälkien seurauksena pinnassa voi olla suurempiakin korjauksia.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Barlinek
Tavarantoimittajan tuotenumero 13487
Takuuaika 5 år