Porrasrunko Mänty 7 askelmaa

MÄNTY, NTR/A
Tuotenumero: 087107
Porrasrunko painekyllästettyä mäntyä 7-portaisiin ulkoportaisiin. Porrasrunko on portaiden sivukappale. Valmis porrasrunko helpottaa tyylikkäiden portaiden rakentamista terassille, patiolle tai puutarhaan.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Porrasrunko Mänty 7 askelmaa

Öljyä porrasrunko ennen käyttöä. Käytä vähintään 28 x 120 mm:n terassilautaa askelmissa. Porrasrunkojen c/c-mitta saa olla enintään 600 mm.

Painekyllästetty, maanpinnan tasalla ja yläpuolella käytettäväksi tarkoitettu NTR-A-puutavara ei sisällä vaarallisia aineita, kuten kromia, arseenia tai muita raskasmetalleja. Vaikuttava aine on sen sijaan kupari. Testit ovat osoittaneet, että kyllästysnesteen sisältämät suolat vahingoittavat perinteisiä terassiruuveja. Käytä aina syövyttävyysluokan 4 mukaisesti luokiteltuja, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja terassiruuveja tai vastaavaa kiinnitystä.

Tee näin

Varmista, että porrasrungot ovat vakaalla alustalla. Alustana voi olla puuterassi tai niiden ollessa maan tasalla esimerkiksi betoniset pihalaatat. Tämä ei ole välttämätöntä, mutta porrasrungot saa täysin samalle tasolle kiinnittämällä ne toisiinsa taustapuolelta esimerkiksi 28 x 120 mm:n terassilaudalla. Porrasrungon yläosa asetetaan samaan tasoon terassin tai kuistin kantavien palkkien kanssa tai 28 mm ylimmän porrasaskelman pinnan alapuolelle.

Mitat

Koko: 45 mm
Korkeus: 1190 mm
Syvyys: 1750 mm
Askelman korkeus: 170 mm
Askelman syvyys: 250 mm

Takuu antaa turvaa

Kun valitset NTR-luokitellun puutavaran, saat aina 20 vuoden lahoamistakuun! Takuun yläraja on XXXX € jokaista asiakasta ja tapausta kohti, ja se edellyttää, että kuitti ja takuutodistus ovat tallessa. Takuu koskee yksityiskäyttöä kaikkialla Suomessa, ja se kattaa vaurioituneen puutavaran korvaamisen uudella. Takuu kattaa puunsuojausluokat NTR A ja NTR AB.

NTR A = Puutavara, joka sopii käytettäväksi maanpinnan tasolla ja voi olla kosketuksissa makeaan veteen.
NTR AB = Maanpinnan yläpuolella käytettäväksi tarkoitettu puutavara.

Kierrättäminen

Lain mukaan ylijäämäpalojen ja käytetyn painekyllästetyn puutavaran polttaminen on kielletty yksityishenkilöiltä. Puutavara sisältää kuparia ja se tulee toimittaa kunnan jätteidenkierrätysasemalle. Siellä puu poltetaan polttolaitoksissa, joissa kupari voidaan erottaa tuhkasta kierrätettäväksi.

Palauttaminen

Valitettavasti puutavaraa ei voi vaihtaa tai palauttaa. Puutavaraksi luokitellaan myös esim. listat, mäntylattialankut ja paneelit. Syynä tähän on se, että puu on elävä materiaali, joka on herkkä kosteudelle ja joka voi mennä pilalle esimerkiksi avatussa pakkauksessa tai vääränlaisen säilytyksen takia.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 27225