Puutarhanhoito ja viljely

Puutarhanhoito Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Mitä tarvitaan oikeaoppiseen puutarhanhoitoon? Siihen tarvitaan oikeat lannoitteet ja tarvikkeet sekä halu onnistua. Maukkaiden vihannesten viljely sujuukin mainiosti omassa kotipuutarhassa. Byggmaxilta löydät kaiken tarvitsemasi.

Puutarhanhoito on terapeuttista
Kasvit tarvitsevat kasvaakseen oikeat kasvuolosuhteet ja juuri oikeanlaisia lannoitteita. Puutarhanhoito on monelle rakas ja terapeuttinen harrastus, jota ilman he eivät voisi kuvitellakaan elävänsä. Monelle kotipuutarhurille oman juurikasmaan vihannekset maistuvat parhailta. Niitä on mukava viedä myös tuliaisiksi kylään mentäessä. Puutarhanhoidosta pitää olla hieman perillä, jotta oman maan sadosta tulisi mahdollisimman hyvä. Parasta omalla maalla viljelyssä on myös se, että tietää, mistä vihannekset tulevat. Silloin ei tarvitse pelätä lisäaineita ja saa käyttää vain haluamiaan lannoitteita. Byggmaxin turvalliset lannoitteet edistävät juuresten ja omenapuiden kasvua luonnollisella tavalla. Sadon laatukin paranee ja marjoja riittää hilloihin, mehuihin ja mehukeittoihin. Hanki sinäkin puutarhanhoitotuotteesi meiltä ja puutarhasi kukoistaa.

Puutarhanhoito on helppoa ja mukavaa
Keväällä puutarhassa alkaa tapahtua. Puihin ja pensaisiin ilmestyvät lehdet ja kukkapenkkeihin istutetut kasvit puhkeavat kukkaan. Kevät on puutarhassa kohentamisen, kylvämisen ja uudistamisen aikaa. Kukkapenkkejä uusittaessa on myös hyvä huolehtia, että juurimatot ja suodatinkankaat ovat vielä tarpeeksi hyvässä kunnossa talven jäljiltä. Puutarhanhoito tuntuu mukavalta, kun hankkii siihen tarvittavat välineet ajoissa. Tarvikkeiden hankkiminen ei ole ollenkaan hankalaa, koska ne voi tilata Byggmaxilta. Sitten onkin aika ruveta hommiin. Kasvitkin on helppo uudistaa, sillä voit tilata myös ne meiltä. Kätevät rakentajat tekevät itse kauniit kukkalaatikot, joihin on hyvä istuttaa erilaisia kokonaisuuksia. Uutta kuohkeaa multaa on mukava laittaa kukkien juurelle, ja voihan sinne halutessaan sujauttaa muutaman kastemadonkin.

Puutarhanhoito käy kuin leikki, kun tilaat kaiken tarvitsemasi Byggmaxilta
Puutarhanhoito sujuu mukavasti, kun käsillä on kaikki puutarhassa tarvitsemasi. Tilaat ne helposti ja edullisesti Byggmaxilta. Älä enää aikaile, vaan tee tilaus jo tänään.

27 tuotetta

 1. Olonurmikko 1 kg Greencare
  1 kg
  Olonurmikko 1 kg Greencare
  Hinta alkaen
  7 85 /kpl
 2. Olonurmikko 3 kg Greencare
  3 kg
  Olonurmikko 3 kg Greencare
  Hinta alkaen
  18 95 /kpl
 3. Kuorikate
  50 L
  Kuorikate
  Hinta alkaen
  6 95 /kpl
 4. Nurmikkolannoite
  10 l
  Nurmikkolannoite
  Hinta alkaen
  18 95 /kpl
 5. Luonnonlannoite
  10 l
  Luonnonlannoite
  Hinta alkaen
  11 95 /kpl
 6. Pihamulta 40L
  40 lit
  Pihamulta 40L
  Hinta alkaen
  1 99 /kpl
 7. Lavakaulus
  Käsittelemätön, 120x80 cm
  Lavakaulus
  Hinta alkaen
  12 85 /kpl
 8. Keinotekoinen ruoho telalla
  1x4 m
  Keinotekoinen ruoho telalla
  Hinta alkaen
  49 95 /kpl
 9. SUODATINKANGAS LAVAKAULUKSELLE
  150x110 cm
  SUODATINKANGAS LAVAKAULUKSELLE
  Hinta alkaen
  1 95 /kpl
 10. SUODATINKANGAS 5 x 1,5 M
  5x1,5 m
  SUODATINKANGAS 5 x 1,5 M
  Hinta alkaen
  13 95 /kpl
 11. SUODATINKANGAS 10 x 1,5 M
  10x1,5 m
  SUODATINKANGAS 10 x 1,5 M
  Hinta alkaen
  15 95 /kpl
 12. KATEHARSO LAVAKAULUKSELLE
  20g/kvm 3
  KATEHARSO LAVAKAULUKSELLE
  Hinta alkaen
  5 95 /kpl

27 tuotetta