Puutavara

Byggmaxilta löydät puutavaraa aina edulliseen hintaan nopeasti ja helposti. Onko mielessäsi uusi terassi? Vai onko kenties takkahuoneesi kaivannut jo pidempään uutta sisäpanelointia? Nyt on täydellinen aika käydä tuumasta toimeen ja hoitaa kotisi puupinnat kertaheitolla kuntoon! Byggmaxilta löydät kaiken tarvittavan puutavaran - oli projektisi sitten sisällä tai ulkona!

Laadukas puutavara kestää säässä kuin säässä

Laadukas puutavara kestää vuosikausia säässä kuin säässä. Erityisesti terassin tulee kestää niin sään vaihteluita kuin kovaakin käyttöä, joten sen rakentamisessa on erityisen tärkeää valita oikeat materiaalit. Juurikin tästä syystä löydät laajasta valikoimastamme muun muassa muovipinnalla pinnoitettua puutavaraa, joka varmasti kestää niin tuulessa kuin tuiskussa. Meidän mielestämme kaikkien tulisi päästä toteuttamaan unelmiensa pihaa, ja edullinen puutavaramme onkin hinnasta huolimatta pelkkää priimaa! Tilaa siis meiltä kaikki tarvittava unelmiesi terassiin ja pistä hihat heilumaan!

Byggmaxista puutavaraa ulos ja sisälle

Suomen vaihtelevien sääolosuhteiden vuoksi ulkorakentamisessa käytettävältä puulta vaaditaan paljon. Käsittelemätön puu ei kestä terassilla, parvekkeella tai pihalla. Kun puutavaralta vaaditaan säänkestävyyttä, kutsutaan sitä kestopuuksi. Tällaista puuta saadaan valmistettua painekyllästämällä laudan tai lankun sisään suoja-aineita, jolloin puu ei lahoa sekä säilyttää myös muotonsa erinomaisesti. Kyllästetty puutavara soveltuukin juuri näiden ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti esimerkiksi juuri laitureiden ja terassien rakennusmateriaaliksi. Puu on myös ajaton materiaalivalinta ja säilyttää tyylikkyytensä vaikka trendit vaihtuisivatkin. Byggmaxilta löytyy paitsi edullinen puutavara, niin kaikki tarvittava sen asennukseen - tutustu nyt laajaan sähkötyökalu ja -kone -valikoimaamme tai luo vanhoille puupinnoille uusi ilme ulkomaaliemme avulla. 

Byggmaxilta löydät puutavaran sekä tarvikkeet helposti yhdestä paikasta

Kun kiikarissasi on edullinen puutavara, Byggmaxin valikoima on vertaansa vailla. Oli projektisi sitten mikä tahansa, meiltä löydät aina tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet - helposti yhdestä paikasta. Ryhdy siis tuumasta toimeen ja tule edullisille ostoksille Byggmaxiin!

Suodata

327 Tulokset

Järjestä
Fibrotech
22x605x2440 mm, Fibrotech
649  €
26 75  € /m
21 75  € /m
16 75  € /m
9 95  € /m
18 95  € /m
89 95  €
1 25  € /m
0 75  € /m
0 55  € /m
Fibrotech
Saatavana useita värejä
10x2400x154mm, vit, 8 st/pkt
16 56  € /m2
2 52  € /m
1 79  € /m
1 52  € /m
Fibrotech
Saatavana useita värejä
CENT
53  € /pakkaus
0 89  € /m
1 07  € /m
1 65  € /m
3 99  € /m
3 85  € /m
2 59  € /m