Rainerin vinkitRainerin vinkit

Hyvillä ohjeilla niin pienen kuin isommankin rakennusprojektien toteuttaminen sujuu kotinikkarilta vaivattomasti!

Kuinka puinen terassi rakennetaan ja huolletaan? Kuinka suuritöinen projekti lasiterassin asentaminen on? Vastaukset näihin sekä moniin muihin kysymyksiin löydät alla olevista videoista! Rakennusgurumme Rainer näyttää videoilla mitä työvaiheita projektit sisältävät sekä millä työvälineillä homma sujuu parhaiten!

Jos et löydä Rainerin vinkeistä mieleistä projektia, voit myös käydä kurkkaamassa Byggmaxin muut step-by-step rakennusohjeet täältä! 

Lattian asennus

Lattian asennus on yllättävän helppoa ja se onnistuu kotinikkariltakin vaivattomasti. Videolla Rainer näyttää kuinka laminaatti- ja vinyylilattia asennetaan - katso vinkit ja onnistut projektissa!

VäliviivaVäliviiva

Sadevesijärjestelmän asennus

Kunnollisella sadevesijärjestelmällä varmistetaan talon pitkäikäisyys ja se, että sadevesi ei valu ohikulkijoiden päälle. Videolla Rainer näyttää sadevesijärjestelmän asentamisen eri työvaiheet.

VäliviivaVäliviiva

Perusta oikein

Rakennusprojekteissa oikein tehty perustus on a ja o. Tällä videolla Rainer näyttää kolme tapaa tehdä perustus - valetun pilarin, valetun pilariharkon sekä ruuvipalun avulla.

 1. Pilariharkko
  Pilariharkko
  2 79 /kpl
 2. Valuputki
  Valuputki
  Hinta alkaen
  5 49 /kpl
 3. Ruuvipaalu
  Ruuvipaalu
  Hinta alkaen
  39 95 /kpl

VäliviivaVäliviiva

Lasiterassin asennus

Lasiterassilla pidennät terassin käyttökautta. Videolla selviää lasiterassin rakentamisen eri vaiheet sekä kuinka lasielementit asennetaan käytännössä.

VäliviivaVäliviiva

Puuterassin rakennus

Katso Rainerin vinkit puuterassin rakentamiseen! Videolla selviää projektin työvaiheet aina tukevan rungon rakentamisesta terassin viimeistelyyn.

VäliviivaVäliviiva

Terassin kevätkunnostus

Videolla näet mitä valmistelutoimenpiteitä työ vaatii sekä projektin eri työvaiheet. Rainer vinkkaa myös millä työvälineillä terassin kunnostus onnistuu parhaiten!


VäliviivaVäliviiva

Pihakalusteiden huolto

Jotta pihakalusteet säilyisivät hyväkuntoisina, niitä kannattaa huoltaa säännöllisesti. Videolla Rainer kertoo mitä valmisteluja työ vaatii sekä näyttää kuinka öljyäminen sujuu parhaiten.


VäliviivaVäliviiva

Kestopuu

Kestopuu on nimensä mukaan kestävää, mutta sen lisäksi myös kaunista! Videolla selviää kestopuun pääkäyttökohteet sekä ominaisuudet. Näet myös kuinka toimia Byggmaxin kätevällä noutopihalla.

VäliviivaVäliviiva
huussihuussi

Tee-se-Itse Ulkohuussi

Kuormalavan päälle saadaan pienellä vaivalla tehtyä jykevä huussi. Tätä projektia varten tarvitaan perinteinen 100x120 cm:n kokoinen kuormalava, jonka päälle rakennetaan kestopuusta runko. Mitä tarvikkeita ja materiaaleja tarvitset? Miten kokoaminen tapahtuu? Näihin kysymyksiin saat vastauksen Rainerin Tee-se-itse -huussin rakennusohjeesta. 

VäliviivaVäliviiva

Sisäseinien maalaus

Sisäseinä maalaamalla saa helposti ja nopeasti uutta ilmettä kotiin. Katso vinkkimme maalausprojektin valmisteluihin, oikeiden tuotteiden valintaan sekä parhaan lopputuloksen saavuttamiseen!

VäliviivaVäliviiva
aitaaita

Aidan rakentaminen

Piha-aidan rakentaminen on yksi kesän suosituimmista projekteista. Katso alta tarkat ohjeemme vaakasuoran piha-aidan rakentamiseen!

VäliviivaVäliviiva
aitaaita

Vala betoninen pöytätaso

Betonisen pöytälevyn valaminen on helppoa ja sujuu kätevästi myös kotioloissa. Katso alta tarkat ohjeemme betonitason valamiseen!

VäliviivaVäliviiva
puunkantotelinepuunkantoteline

Nikkaroi puunkantoteline

Nikkaroi tyylikäs puunkantoteline takan vierustalle. Katso alta ohjeemme ja onnistu projektissa!

d

Lisää Rainerin vinkkejä tulossa tuota pikaa! 

Sillä välin katso Byggmaxin muita rakennusohjeita täältä!