Sähkötarvikkeet ja valaistus

Sähkötarvikkeet ja valaistus Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Sähkösuunnittelua tehtäessä asioita täytyy miettiä monelta kantilta; toisaalta täytyy muistaa käytännöllisyyteen, toisaalta viihtyvyyteen vaikuttavat seikat. Tässäkin asiassa huolellisesti tehty, erilaisia vaihtoehtoja sisällään pitävä suunnitelma on kaiken A ja O. Byggmaxilta löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet suunnitelmasi toteutukseen. Piuhasta pistorasiaan – varjoista valaisimiin. Klikkaa Byggmax.fi ja toteuta suunnitelmasi.

Valaistusta tarkkuuteen ja tunnelmaan
Valaistus-osastomme tarjoaa todella monipuolisen valikoiman tuotteita, koska tarpeet ovat erilaisia eri tiloissa. Keittiössä ja työhuoneessa on tärkeää, että riittävän voimakkaassa ja oikein suunnatussa valossa on vaivatonta työskennellä. Olohuoneessa ja saunassa valonsäteet halutaan usein luomaan omaperäinen, viihtyisä maailmansa. Valjastitpa valoa mihin käyttöön tahansa, Byggmaxin sähkötarvikkeet ja valaistus auttavat sinua luomaan ihanteellisen ratkaisun. Asuntoa tai taloa rakennettaessa hyvään sähkösuunnitelmaan kuuluu myös, että pistorasiat sijaitsevat oikeissa paikoissa ja niitä on riittävä, tai oikeastaan ""yliriittävä"" määrä, koska tulevaisuuden sähköntarvetta on vaikea tietää. Tällöin on syytä käyttää kestäviä ja turvallisia, erityyppisiin ympäristöihin soveltuvia pistorasioita. Byggmaxin sähkötarvikkeet ja valaistus -osastolta löydät sekä käytäntöä että tunnelmaa sähkö- ja valaistussuunnitelmasi tueksi.

Valaistusvaihtoehtoja on valtavasti - poimi omat suosikkisi
Kun puhutaan viihtyvyyteen vaikuttavista valaistusratkaisuista, voidaan todeta että mahdollisuuksia erilaisiin toteutuksiin on huomattavasti enemmän kuin niinä aikoina, jolloin isoisä lampun osti. Valaisimia voidaan nykyisin asentaa tyylikkäästi kattoon, seiniin ja lattiaan upotettuna tai pinta-asennuksena. Valaisin voi olla pylväs, pyramidi tai vaikkapa plafondi. Valaistussuunnittelu saattaa olla haastavampaa kuin aikaisemmin, koska vaihtoehtoisia ratkaisumalleja on entisaikoja enemmän. Toisaalta monimutkaistenkin ratkaisujen toteuttaminen on koko ajan helpompaa, koska valaistustarvikkeita on saatavana nykyisin joka lähtöön. Sähkötyöt eivät ehkä ole sinun vahvinta alaasi, mutta niiden suunnittelu on mielenkiintoista puuhaa. Sinulla saattaa olla aivan uusia, vanhoista ratkaisumalleista irti olevia, luovia näkemyksiä. Luo siis oma valaisinsuunnitelmasi ja hanki kaikki sähkötarvikkeet ja valaistus tuotteet edullisesti samasta osoitteesta.

Pidä johdot käsissäsi
Byggmaxista voit tilata monen mittaiset sähköjohdot niin asennus- kuin jatkojohtokäyttöön. Haet vain haluamasi kaapelityypin ja sille pituuden, ja muutaman päivän kuluttua johto on käsissäsi. Yleensä ottaen on kätevää, että tilaat sähkötarvikkeet netistä, koska näin voit tehdä vertailuja eri tarvikkeiden välillä rauhassa tietokoneesi ääressä ja näet hetkessä tuotevalikoiman kotoasi poistumatta. Sitä seikkaa ei voi tietenkään sivuttaa, että Byggmaxin tuotteet ovat edullisia. Otetaanpa esimerkiksi valaistusratkaisuja toteutettaessa usein tarvittavat tikkaat ja rakennustelineet. Vaihtoehtoja löytyy muutaman kympin taloustikkaista ammattilaisten tasotikkaisiin. Edullisuus tarkoittaa osaltaan myös sitä, että jokainen remonttireiska saa tarvittavat välineensä oikealla hinnalla samasta paikasta. Silloin ei tarvitse tilata jokaista tilpehööriä eri osoitteesta. Olipa siis kyseessä esimerkiksi sisustustarvikkeet tai sähkötarvikkeet ja valaistus; Byggmax.fi on osoitteesi.

Halpaa ja hyvää - kyllä, totta se on
""Halpa ja hyvä"". Voiko väite pitää paikkansa? Voi se, kun tilaat tarvikkeet Byggmaxista. Tutustu tuotteisiimme ja hintoihimme, niin huomaat, että laadukasta tavaraa voi saada edullisestikin. Kun kyseessä ovat sähkötarvikkeet ja valaistus, toteat pian, että voit tilata kaiken tarvitsemasi verkkokaupastamme. Kätevästi ja edullisesti.

 1. Jäykkä muoviputki
  20 mm, 3 m
  Jäykkä muoviputki
  Hinta alkaen
  1 69 /kpl
 2. Kohdevalaisin maahan 7921 Konstsmide
  9x1W, LED
  Kohdevalaisin maahan 7921 Konstsmide
  199   /kpl
  A
 3. Voimakaapeli
  MCMK 2x1,5+1,5 50m
  Voimakaapeli
  Hinta alkaen
  69 95 /kpl
 4. LED kannettava työvalaisin
  30W, 6500K, Metallinen teline, säädettävä korkeus 80-130cm välillä, IP44
  LED kannettava työvalaisin
  Hinta alkaen
  59 95 /kpl
 5. Asennusputki
  TAM 20mm 50m
  Asennusputki
  Hinta alkaen
  24 90 /kpl
 6. Liitäntäkansi jakorasialle
  IP44
  Liitäntäkansi jakorasialle
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
 7. Seinävalaisin, Konstsmide, Modena
  Musta, 60 W, E27, IP44, 22 x 26 x 24 cm
  Seinävalaisin, Konstsmide, Modena
  59 95 /kpl
 8. Voimakaapeli
  MCMK 2x2,5+2,5 50m
  Voimakaapeli
  Hinta alkaen
  99 95 /kpl
 9. Taskulamppu avaimenperä
  LED
  Taskulamppu avaimenperä
  Hinta alkaen
  1   /kpl
 10. LED-hehkulamppu GU10
  4W, 2700K, 250lm
  LED-hehkulamppu GU10
  Hinta alkaen
  3 45 /kpl
 11. Johto SKX 14 cm
  SB 2-P, maadoittamaton
  Johto SKX 14 cm
  Hinta alkaen
  1 45 /kpl
 12. Korotusrengas kojerasiaan
  3kpl
  Korotusrengas kojerasiaan
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
 13. LED-hehkulamppu E14
  3,5W, 2700K, 250lm
  LED-hehkulamppu E14
  Hinta alkaen
  3 45 /kpl
 14. Kattovalaisin Eglo Lisburn
  E27, 42 W, teräs, puu, lasi
  Kattovalaisin Eglo Lisburn
  69 95 /kpl
  A
 15. Uppoasennus
  2-os maad
  Uppoasennus
  Hinta alkaen
  5 95 /kpl
 16. Keskiölevy Keystone kulma 2-os. Malmbergs
  84x84mm, rakenne: kulma, 2-os.
  Keskiölevy Keystone kulma 2-os. Malmbergs
  3 95 /kpl
 17. Kytkin
  1-nap/6-por, rvt
  Kytkin
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
 18. Vetojousi
  10m
  Vetojousi
  Hinta alkaen
  7 95 /kpl
 19. Markslöjd Square seinävalaisin
  Harmaa, LED, 4 lamppua, IP44, teho 1 W, leveys 20,5 cm, korkeus 20,5 cm, syvyys 7 cm POISTOTUOTE
  Markslöjd Square seinävalaisin
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 20. Kytkin vaihto (6) Jussi pinta
  Pinnalliset kytkimet Kosti ABB
  Kytkin vaihto (6) Jussi pinta
  Hinta alkaen
  8 50 /kpl
 21. Kojerasia levyseinään
  etukiinnitys
  Kojerasia levyseinään
  Hinta alkaen
  1 95 /kpl