Sähkötarvikkeet ja valaistus

Sähkötarvikkeet ja valaistus Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Sähkösuunnittelua tehtäessä asioita täytyy miettiä monelta kantilta; toisaalta täytyy muistaa käytännöllisyyteen, toisaalta viihtyvyyteen vaikuttavat seikat. Tässäkin asiassa huolellisesti tehty, erilaisia vaihtoehtoja sisällään pitävä suunnitelma on kaiken A ja O. Byggmaxilta löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet suunnitelmasi toteutukseen. Piuhasta pistorasiaan – varjoista valaisimiin. Klikkaa Byggmax.fi ja toteuta suunnitelmasi.

Valaistusta tarkkuuteen ja tunnelmaan
Valaistus-osastomme tarjoaa todella monipuolisen valikoiman tuotteita, koska tarpeet ovat erilaisia eri tiloissa. Keittiössä ja työhuoneessa on tärkeää, että riittävän voimakkaassa ja oikein suunnatussa valossa on vaivatonta työskennellä. Olohuoneessa ja saunassa valonsäteet halutaan usein luomaan omaperäinen, viihtyisä maailmansa. Valjastitpa valoa mihin käyttöön tahansa, Byggmaxin sähkötarvikkeet ja valaistus auttavat sinua luomaan ihanteellisen ratkaisun. Asuntoa tai taloa rakennettaessa hyvään sähkösuunnitelmaan kuuluu myös, että pistorasiat sijaitsevat oikeissa paikoissa ja niitä on riittävä, tai oikeastaan ""yliriittävä"" määrä, koska tulevaisuuden sähköntarvetta on vaikea tietää. Tällöin on syytä käyttää kestäviä ja turvallisia, erityyppisiin ympäristöihin soveltuvia pistorasioita. Byggmaxin sähkötarvikkeet ja valaistus -osastolta löydät sekä käytäntöä että tunnelmaa sähkö- ja valaistussuunnitelmasi tueksi.

Valaistusvaihtoehtoja on valtavasti - poimi omat suosikkisi
Kun puhutaan viihtyvyyteen vaikuttavista valaistusratkaisuista, voidaan todeta että mahdollisuuksia erilaisiin toteutuksiin on huomattavasti enemmän kuin niinä aikoina, jolloin isoisä lampun osti. Valaisimia voidaan nykyisin asentaa tyylikkäästi kattoon, seiniin ja lattiaan upotettuna tai pinta-asennuksena. Valaisin voi olla pylväs, pyramidi tai vaikkapa plafondi. Valaistussuunnittelu saattaa olla haastavampaa kuin aikaisemmin, koska vaihtoehtoisia ratkaisumalleja on entisaikoja enemmän. Toisaalta monimutkaistenkin ratkaisujen toteuttaminen on koko ajan helpompaa, koska valaistustarvikkeita on saatavana nykyisin joka lähtöön. Sähkötyöt eivät ehkä ole sinun vahvinta alaasi, mutta niiden suunnittelu on mielenkiintoista puuhaa. Sinulla saattaa olla aivan uusia, vanhoista ratkaisumalleista irti olevia, luovia näkemyksiä. Luo siis oma valaisinsuunnitelmasi ja hanki kaikki sähkötarvikkeet ja valaistus tuotteet edullisesti samasta osoitteesta.

Pidä johdot käsissäsi
Byggmaxista voit tilata monen mittaiset sähköjohdot niin asennus- kuin jatkojohtokäyttöön. Haet vain haluamasi kaapelityypin ja sille pituuden, ja muutaman päivän kuluttua johto on käsissäsi. Yleensä ottaen on kätevää, että tilaat sähkötarvikkeet netistä, koska näin voit tehdä vertailuja eri tarvikkeiden välillä rauhassa tietokoneesi ääressä ja näet hetkessä tuotevalikoiman kotoasi poistumatta. Sitä seikkaa ei voi tietenkään sivuttaa, että Byggmaxin tuotteet ovat edullisia. Otetaanpa esimerkiksi valaistusratkaisuja toteutettaessa usein tarvittavat tikkaat ja rakennustelineet. Vaihtoehtoja löytyy muutaman kympin taloustikkaista ammattilaisten tasotikkaisiin. Edullisuus tarkoittaa osaltaan myös sitä, että jokainen remonttireiska saa tarvittavat välineensä oikealla hinnalla samasta paikasta. Silloin ei tarvitse tilata jokaista tilpehööriä eri osoitteesta. Olipa siis kyseessä esimerkiksi sisustustarvikkeet tai sähkötarvikkeet ja valaistus; Byggmax.fi on osoitteesi.

Halpaa ja hyvää - kyllä, totta se on
""Halpa ja hyvä"". Voiko väite pitää paikkansa? Voi se, kun tilaat tarvikkeet Byggmaxista. Tutustu tuotteisiimme ja hintoihimme, niin huomaat, että laadukasta tavaraa voi saada edullisestikin. Kun kyseessä ovat sähkötarvikkeet ja valaistus, toteat pian, että voit tilata kaiken tarvitsemasi verkkokaupastamme. Kätevästi ja edullisesti.

Näytä enemmän
Suodata

882 Tulokset

Järjestä
Malmbergs
Valkoinen, 3-60W
24  €
25 m
49 95  €
Malmbergs
Musta, ruuviliitäntä
9 19  €
3x1,5 50 m
Alkaen 48 95  €
IMOU
Saatavana useita malleja
Alkaen 59 95  €
20 mm, 3 m
1 89  €
Malmbergs
Valkoinen, pinta-asennettava
25  €
Malmbergs
Musta, ruuviliitäntä
6 79  €
Malmbergs
Valkoinen
11  €
Malmbergs
Valkoinen, antennipistorasia
15  €
Saatavana useita kokoja
Alkaen 79 95  €
Aeotec
Valkoinen
69  €
Malmbergs
Valkoinen
9 79  €
Aeotec
Valkoinen
139  €
12x8x2500mm, Valkoinen
Alkaen 3 99  €
Malmbergs
Valkoinen, pinta-asennettava
4 89  €
Malmbergs
Valkoinen, 2.1A
15  €
Malmbergs
Musta, pikaliitin
7 49  €
Malmbergs
Musta
16  €
Konstsmide
Konstsmide, valaisee ylös/alaspäin, 6 x 9 x 17 cm, GU10, 35 W, musta, IP44
22 95  €
Malmbergs
Valkoinen, pikaliitin
5 99  €
Malmbergs
Musta, 10/16A
299  €
16mm, 10m
4 75  €
Schneider
1-osainen, värillinen kuori
6 95  €