Sähkötarvikkeet ja valaistus

Sähkötarvikkeet ja valaistus Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Sähkösuunnittelua tehtäessä asioita täytyy miettiä monelta kantilta; toisaalta täytyy muistaa käytännöllisyyteen, toisaalta viihtyvyyteen vaikuttavat seikat. Tässäkin asiassa huolellisesti tehty, erilaisia vaihtoehtoja sisällään pitävä suunnitelma on kaiken A ja O. Byggmaxilta löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet suunnitelmasi toteutukseen. Piuhasta pistorasiaan – varjoista valaisimiin. Klikkaa Byggmax.fi ja toteuta suunnitelmasi.

Valaistusta tarkkuuteen ja tunnelmaan
Valaistus-osastomme tarjoaa todella monipuolisen valikoiman tuotteita, koska tarpeet ovat erilaisia eri tiloissa. Keittiössä ja työhuoneessa on tärkeää, että riittävän voimakkaassa ja oikein suunnatussa valossa on vaivatonta työskennellä. Olohuoneessa ja saunassa valonsäteet halutaan usein luomaan omaperäinen, viihtyisä maailmansa. Valjastitpa valoa mihin käyttöön tahansa, Byggmaxin sähkötarvikkeet ja valaistus auttavat sinua luomaan ihanteellisen ratkaisun. Asuntoa tai taloa rakennettaessa hyvään sähkösuunnitelmaan kuuluu myös, että pistorasiat sijaitsevat oikeissa paikoissa ja niitä on riittävä, tai oikeastaan ""yliriittävä"" määrä, koska tulevaisuuden sähköntarvetta on vaikea tietää. Tällöin on syytä käyttää kestäviä ja turvallisia, erityyppisiin ympäristöihin soveltuvia pistorasioita. Byggmaxin sähkötarvikkeet ja valaistus -osastolta löydät sekä käytäntöä että tunnelmaa sähkö- ja valaistussuunnitelmasi tueksi.

Valaistusvaihtoehtoja on valtavasti - poimi omat suosikkisi
Kun puhutaan viihtyvyyteen vaikuttavista valaistusratkaisuista, voidaan todeta että mahdollisuuksia erilaisiin toteutuksiin on huomattavasti enemmän kuin niinä aikoina, jolloin isoisä lampun osti. Valaisimia voidaan nykyisin asentaa tyylikkäästi kattoon, seiniin ja lattiaan upotettuna tai pinta-asennuksena. Valaisin voi olla pylväs, pyramidi tai vaikkapa plafondi. Valaistussuunnittelu saattaa olla haastavampaa kuin aikaisemmin, koska vaihtoehtoisia ratkaisumalleja on entisaikoja enemmän. Toisaalta monimutkaistenkin ratkaisujen toteuttaminen on koko ajan helpompaa, koska valaistustarvikkeita on saatavana nykyisin joka lähtöön. Sähkötyöt eivät ehkä ole sinun vahvinta alaasi, mutta niiden suunnittelu on mielenkiintoista puuhaa. Sinulla saattaa olla aivan uusia, vanhoista ratkaisumalleista irti olevia, luovia näkemyksiä. Luo siis oma valaisinsuunnitelmasi ja hanki kaikki sähkötarvikkeet ja valaistus tuotteet edullisesti samasta osoitteesta.

Pidä johdot käsissäsi
Byggmaxista voit tilata monen mittaiset sähköjohdot niin asennus- kuin jatkojohtokäyttöön. Haet vain haluamasi kaapelityypin ja sille pituuden, ja muutaman päivän kuluttua johto on käsissäsi. Yleensä ottaen on kätevää, että tilaat sähkötarvikkeet netistä, koska näin voit tehdä vertailuja eri tarvikkeiden välillä rauhassa tietokoneesi ääressä ja näet hetkessä tuotevalikoiman kotoasi poistumatta. Sitä seikkaa ei voi tietenkään sivuttaa, että Byggmaxin tuotteet ovat edullisia. Otetaanpa esimerkiksi valaistusratkaisuja toteutettaessa usein tarvittavat tikkaat ja rakennustelineet. Vaihtoehtoja löytyy muutaman kympin taloustikkaista ammattilaisten tasotikkaisiin. Edullisuus tarkoittaa osaltaan myös sitä, että jokainen remonttireiska saa tarvittavat välineensä oikealla hinnalla samasta paikasta. Silloin ei tarvitse tilata jokaista tilpehööriä eri osoitteesta. Olipa siis kyseessä esimerkiksi sisustustarvikkeet tai sähkötarvikkeet ja valaistus; Byggmax.fi on osoitteesi.

Halpaa ja hyvää - kyllä, totta se on
""Halpa ja hyvä"". Voiko väite pitää paikkansa? Voi se, kun tilaat tarvikkeet Byggmaxista. Tutustu tuotteisiimme ja hintoihimme, niin huomaat, että laadukasta tavaraa voi saada edullisestikin. Kun kyseessä ovat sähkötarvikkeet ja valaistus, toteat pian, että voit tilata kaiken tarvitsemasi verkkokaupastamme. Kätevästi ja edullisesti.

Myydyimmät Sähkötarvikkeet ja valaistus
 1. 5W, alumiinia, toimii 3 AAA-paristolla (ei mukana), POISTOTUOTE
  Taskulamppu
  Hinta alkaen
  9 95
 2. LR03, 1,5V, 12kpl
  Alkaliparisto AAA
  Hinta alkaen
  3 95
 3. LED, 3W, 3 asetusta, käyttää 3kpl AAA parist., ei sis.
  Otsalamppu
  Hinta alkaen
  1 95
 4. Taipuisa asennusputki
  Hinta alkaen
  4 75
 5. 12x8x2500mm, Valkoinen
  Kaapelikouru
  Hinta alkaen
  3 99
 6. Kaapelin suojaputki
  Hinta alkaen
  29 95
 7. Optinen, 2-pakkaus
  Palovaroitin
  Hinta alkaen
  10 95
 8. LED loistelamput IP65
  Hinta alkaen
  19 95
 9. 20 m musta
  Sähköteippi
  Hinta alkaen
  1 99
 10. Jäykkä muoviputki
  Hinta alkaen
  1 45
 11. IP44, LED, 6-8 tunnin paloaika, AAA-paristot
  Aurinkokennovalaisin
  Hinta alkaen
  0 99
 12. Sisäkäyttöön
  Jatkojohto 3G1.5, 3m
  Hinta alkaen
  4 95
 13. Konstsmide, valaisee ylös/alaspäin, 6 x 9 x 17 cm, GU10, 35 W, musta, IP44
  PAREMPI
  Seinävalaisin, Modena Musta
  Hinta alkaen
  22 95
 14. Harmaa, 2 lamppua, LED, teho 1 W, IP44, leveys 8,5 cm, korkeus 12,5 cm, syvyys 7,5 cm
  Throne-seinävalaisin, Markslöjd Harmaa
  Hinta alkaen
  9 98
 15. 5-7,5mm, 20kpl
  Naulakiinnike
  Hinta alkaen
  1 99
 16. 10W, Lumen 650lm, 6500K, 7,4v akku, IP 44, ladattava akku
  LED kannettava työvalaisin
  Hinta alkaen
  39 95
 17. 16-22mm, 10kpl
  Naulakiinnike
  Hinta alkaen
  1 99
 18. Black & Decker, BDS303-XJ, puun ja metallin tunnistin, varoittaa virtaa johtavista sähköjohdoista.
  Monitoimitunnistin
  Hinta alkaen
  59 95
 19. 30W, 6500K, Metallinen teline, säädettävä korkeus 80-130cm välillä, IP44
  LED kannettava työvalaisin
  Hinta alkaen
  69 95
 20. 2-osainen, maadoittamaton, upotettava, valkoinen
  Pistorasia, Exxact
  Hinta alkaen
  0 00
 21. 38W, sopii työvalaisimelle 29320, Philips
  Polttimo 38W
  Hinta alkaen
  9 95
 22. ruosteenvärinen, E27, IP23, 15W
  Lyhty Punainen
  Hinta alkaen
  29 95
 23. Määrä 12 kpl LED, toimii 3 AAA-paristolla (ei mukana)
  Taskulamppu
  Hinta alkaen
  3 95
 24. ruostevärinen, E27, IP23, 15W
  Lyhty Punainen
  Hinta alkaen
  24 95