Sähkö muut

Sähkö muut Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Meiltä saat kaikki sähkölaitteet turvallisesti ja helposti. Myös turvallisuuteen panostaminen on tärkeää. Osta siis samalla esimerkiksi palovaroitin, jotta kotisi on suojattu tulipalojen varalta.

Byggmax on tiedostavan rakentajan valinta
Palovaroitin tulee olla jokaisessa suomalaisessa kodissa 1.9.2000 voimaan tulleen lain mukaan. Palovaroitin tulisi olla jokaisessa makuuhuoneessa ja poistumisteillä. Palovaroittimet tulisi asentaa niin, etteivät esimerkiksi ilmavirtaukset tai koneellinen ilmanvaihto aiheuta häiriöitä niiden toiminnassa. Niitä ei myöskään tulisi asettaa tuuletusikkunoiden eteen tai keittiöön, jossa ruonlaitto saattaa aiheuttaa turhan hälytyksen. Huoneiston tai talon haltija on vastuussa palovaroittimen toiminnasta, joten se kannattaa tarkistaa kuukausittain. Palovaroittimen voi myös puhdistaa silloin tällöin esimerkiksi varovasti imuroimalla. Byggmaxin palovaroittimilla voit turvata kaikkein kalleimman omaisuutesi, eli itsesi, läheisesi sekä kotisi. Kun koti on turvattu, nukut yösikin paremmin. Tutustu samalla myös kategoriaan sähkö muut ja pistä koko koti kerralla kuntoon.

Turvaa kotisi Byggmaxin palovaroittimella
Hyvä paloturvallisuus on keskeinen asia asumismukavuudessa. Tänä päivänä yhä useampi rakentaja asentaa taloonsa takan ja savupiipun. Vaikka ne useimmiten tulevat ammattilaisten asentamina, voi tunnetusti aina sattua vahinkoja. Byggmaxin edullinen ja luotettava palovaroitin on yksinkertainen ja halpa vakuutus vahingon sattuessa. Se saattaa pelastaa sinut ja läheisesi. Kodeissa on myös yhä enemmän sähkölaitteita ja niihin liittyviä johtoja, jotka lämpenevät käytettäessä. Palovaroitin ei sinällään ehkäise vahinkojen sattumista, mutta oikein asennettuna se saattaa antaa aikaa reagoida niin, että mahdollinen vahinkotilanne saadaan hallintaan nopeasti. Turvallisuudesta ei kannata tinkiä, kun kyseessä on rakkaimpiesi suojaaminen. Voit löytää nämä ja kaikki muutkin tarvikkeet kategoriasta sähkö muut. Tule siis tekemään edullisia ostoksia!

Sähkö muut tuotteet näppärästi Byggmaxilta
Byggmaxin palovaroitin toimitetaan kotiovellesi. Voit tehdä ostokset rauhassa täällä ja saat tarvittaessa maksuaikaa. Tutustu kategoriaan sähkö muut jo tänään ja tilaa!

Näytä enemmän
Suodata

119 Tulokset

Järjestä
Aeotec
Valkoinen
109  €
Aeotec
Valkoinen
56  €
Malmbergs
Valkoinen
17 90  €
Malmbergs
Valkoinen
21 90  €
Aqara
Valkoinen
20  €
Aeotec
Valkoinen
80  €
Malmbergs
Valkoinen
22 90  €
IMOU
Saatavana useita malleja
Alkaen 59 95  €
Malmbergs
Musta
17 49  €
Malmbergs
Valkoinen, 2x12 moduuli
199  €
Malmbergs
Valkoinen, Mesh 4.2
23 90  €
Aeotec
Valkoinen
76  €
Aeotec
Valkoinen
65  €
Einhell
18V
18 99  €
IMOU
Saatavana useita malleja
Malmbergs
Valkoinen, 3x12 moduuli
245  €
CR123A
4 95  €
Malmbergs
Valkoinen
9 90  €
IMOU
Saatavana useita malleja
Aeotec
Valkoinen
119  €
GP
Ladattava, 4 pakkauksessa
12 95  €
Malmbergs
Valkoinen, 1x12 moduuli
129  €
Aeotec
Valkoinen, lämpötilan mittaus, avautumisen/sulkeutumisen ohjaus / tärinän havaitseminen
44  €
Aqara
Valkoinen
20  €