Vaatetangot

Vaatetangot Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Tarvitsetko lisätilaa vaatekaappiisi? Tahdotko kenties remontoida unelmiesi vaatehuoneen? Byggmax tarjoaa valikoiman erivärisiä ja -pituisia vaatetankoja, joista voit valita omaan tarpeeseesi sopivimmat. Tilaa uusi vaatetanko helposti ja vaivatta jo tänään!

Järkevä vaatesäilytys tuo helppoutta arkeen
Järkevä ja siisti vaatesäilytys on yksi tärkeimpiä ominaisuuksia omassa kodissa. Uuden vaatehuoneen tai -kaapin rakentaminen voi kuitenkin tuntua vaivalloiselta. Vaatetangot Byggmaxilta ovat kestäviä ja laadukkaita, ja ne on myös helppo asentaa. Voit itse valita värin ja pituuden sen mukaan, mikä mielestäsi sopii parhaiten väriteemaasi ja koon puolesta tilaan. Saat uutta intoa ja puhtia, kun tiedät, että voit vaivatta asentaa itsellesi uuden säilytysjärjestelmän, josta olet aina unelmoinut. Sinun täytyy ainoastaan asentaa seiniin sopivat putkenkannattimet, jotka saat tilattua kätevästi samalla, kun tilaat vaatetangotkin. Helppouden lisäksi sinun ei tarvitse miettiä ja asentaa uusia vaatetankoja taas uudelleen, koska ne eivät menetä muotoaan, taivu tai hajota seiniä. Unelmiesi säilytys on tullut jäädäkseen!

Järjestä itsellesi mieluisa kokonaisuus
Byggmaxin vaatetangot ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Niistä on iloa pitkään. Usein vanhoista vaatetangoista huomaa, kuinka ne menettävät yleisen kestävyyden ja alkavat taipumaan ja siksi myös rikkomaan seiniä. Laadun ja kestävyyden vuoksi vaatetangon voi ehdottomasti asentaa myös taloyhtiön pyykkitupaan. pyykkitupa on taloyhtiössä usein keskipisteenä ja monien asukkaiden käytössä, ja siksi on tärkeää, että pyykkituvassa ja kuivaushuoneessa on monen vuoden kestävät säilytys- ja kuivumistilat. Vaatetankoihin voi laittaa vaatteita kuivumaan pelkäämättä, että ne romahtavat, ruostuvat tai taipuvat. Valitse seiniin sopivimmat kannattimet, asenna ne mieluisalle korkeudelle ja laita vaatetanko paikoilleen. Asentaminen ja kiinnitys tapahtuu helposti, ja tangot tuovat uutta joustavuutta vaatteiden säilytykseen. Ne on myös helppoa putsata. Pyyhkäise vain rätillä ylimääräinen pöly pois ja tangot näyttävät hyvältä.

Napakat vaatetangot Byggmaxilta
Saat napakat ja laadukkaat vaatetangot Byggmaxilta järkevään hintaan. Tee itse ja onnistu. Aloita jo tänään ja autamme sinua toteuttamaan unelmasi!

Suodata

13 Tulokset

Järjestä
Itsekiinnittyvä liima-reuna, 1 metriä, ø22, 13mm
1 49  €
1 19  €
Habo
6 59  €
Habo
9 89  €
Habo
5 49  €
Habo
8 79  €
Habo
9 89  €
Habo
10 99  €
Habo
2 19  €
Habo
5 49  €
Habo
3 29  €