Saunan kiukaat

Saunan kiukaat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Sähkökiuas sopii hyvin sisätiloissa oleviin saunoihin, ja jotkut niistä voidaan asentaa suoraan paneeliseinää vasten. Tutustu valikoimaamme ja löydä sinun saunaasi sopiva kiuas, jotta voit nauttia löylyistä.

Laadukkaat kiukaat takaavat nautinnolliset löylyt
Suomalainen tarvitsee kotiinsa saunan. Jos sinulla on ulkorakennus, voit harkita puukiuasta. Saunan kiukaat valitaan tilan koon mukaan. Suuremmat tilat vaativat suuremman kiukaan. Mittaa saunasi koko tarkasti ja tutustu sitten kiuasvalikoimaamme. Löydät varmasti kotiisi sopivat, laadukkaat vaihtoehdot. Ota kuitenkin huomioon, että jos olet asentamassa kiuasta paikkaan, jossa on lattialämmityksellinen betonilattia tai vain puulattia, tarvitset kiukaan alle myös asennusalustan. Pidä puukiuas pitkäikäisenä huoltamalla sitä säännöllisesti, niin voit nauttia löylyistä pidempään. Vaihda kivet vähintään kerran vuodessa ja putsaa kivitila pölystä, lohjenneista kivipalasista ja muista murusista. Jos sinua arveluttaa jokin tai tarvitset apua, voit kääntyä meidän puoleemme. Autamme sinua mielellämme löytämään saunaasi täydellisesti sopivan kiukaan.

Valitse oikeat kaakelit ja laatat oikeaan tarkoitukseen
Saunan kiukaat on katsottu ja oma jo valittu, mutta vielä olisi tekemistä? Kylpyhuone on seuraava kohde. Kun valitset kotiisi laattoja ja kaakeleita, ota huomioon, mihin olet niitä sijoittamassa ja millaista kulutusta ne tulevat kokemaan. Kaakelilaatat sopivat hyvin sisätilojen seiniin pohjoismaisessa ilmastossa. Lasitetut kaakelit ovat vesitiiviitä ja sopivat hyvin esimerkiksi kylpyhuoneeseen, mutta kaakeleiden väliset saumat eivät ole vesitiiviitä. Kaakelit tuleekin muistaa vesieristää alapuolelta. Klinkkerit taas sopivat sekä seiniin, että lattioihin verrattuina muihin kaakelityyppeihin, vaikka niitä pääsääntöisesti lattioissa käytetään. Kun hankit kylpyhuoneeseesi laatat ja kaakelit, muista varata 10% ylimääräistä, jottei materiaali lopu yllättäen kesken. Jos sinulla on kysymyksiä materiaalin suhteen, autamme mielellämme.

Saunan kiukaat makeisiin löylyihin Byggmaxilta
Suomalainen rakastaa saunaa, joten hanki Byggmaxilta laadukkaat saunan kiukaat järkevään hintaan päästäksesi nauttimaan makoisista löylyistä. Saunan rakentaminen ei voisi olla helpompaa, kun tilaat tuotteet suoraan meiltä!

Saunan kiukaat Byggmaxilta aina nopeasti ja edullisesti. Oli haaveissasi sitten sähkökiuas tai puukiuas, olet tullut oikeaan paikkaan! Valikoimastamme löydät laadukkaat kiukaat jokaiseen tarkoitukseen. Tutustu nyt valikoimaamme ja löydä se oikea saunan kiuas saunaasi. 

Laadukkaat saunan kiukaat takaavat nautinnolliset löylyt

Suomalainen tarvitsee kotiinsa saunan. Oli valintasi sitten sähkökiuas tai puukiuas, meiltä löydät varmasti sen oikean. Mikäli etsit kiuasta pihasaunaan tai rantasaunaan, suosittelemme erityisesti perinteistä puukiuasta, jonka avulla saunomisesta tulee varmasti elämys. On tärkeää myös muistaa, että saunan kiukaat tulee valita tilan koon mukaan. Suuremmat tilat vaativat suuremman kiukaan. Mittaa ensin saunasi koko tarkasti ja tutustu sitten kiuasvalikoimaamme. Löydät meiltä varmasti kotiisi sopivat, laadukkaat vaihtoehdot. Ota kuitenkin huomioon, että jos olet asentamassa kiuasta paikkaan, jossa on lattialämmityksellinen betonilattia tai vain puulattia, tarvitset kiukaan alle myös asennusalustan. Muista myös pitää puukiukaastasi huolta, jotta voit varmasti nauttia siitä mahdollisimman pitkään. Vaihda kivet vähintään kerran vuodessa ja putsaa kivitila pölystä, lohjenneista kivipalasista ja muista murusista. Jos sinua arveluttaa jokin tai tarvitset apua, voit kääntyä meidän puoleemme. Autamme sinua mielellämme löytämään saunaasi täydellisesti sopivan kiukaan.


Saunaan kiukaat valittuna, mutta muu puuttuu?

Saunan kiukaat on katsottu ja oma jo valittu, mutta vielä olisi tekemistä? Kylpyhuone on seuraava erinomainen kohde, sillä useinmiten se on sijoitettu joko samaan tilaan tai lähelle saunan yhteyteen. Kun valitset kotiisi laattoja ja kaakeleita, ota huomioon, mihin olet niitä sijoittamassa ja millaista kulutusta ne tulevat kokemaan. Kaakelilaatat sopivat hyvin sisätilojen seiniin pohjoismaisessa ilmastossa. Lasitetut kaakelit ovat vesitiiviitä ja sopivat hyvin esimerkiksi kylpyhuoneeseen, mutta kaakeleiden väliset saumat eivät ole vesitiiviitä. Kaakelit tuleekin muistaa vesieristää alapuolelta. Klinkkerit taas sopivat sekä seiniin, että lattioihin verrattuina muihin kaakelityyppeihin, vaikka useinmiten niitä lattioissa käytetäänkin. Kun hankit kylpyhuoneeseesi laatat ja kaakelit, on hyvä muistaa varata noin 10% ylimääräistä, jottei materiaali lopu yllättäen kesken. Mikäli sinulla herää kysymyksiä materiaalien suhteen, autamme mielellämme.

Saunan kiukaat makeisiin löylyihin Byggmaxilta

Suomalainen rakastaa saunaa, oli siinä sitten sähkökiuas tai puukiuas. Oli valintasi sitten mikä tahansa, niin meiltä löydät varmasti oikean ratkaisun juuri omiin tarpeisiisi! Ota siis nokka kohti lähintä Byggmaxia tai tilaa helposti netistä ja pistä hihat heilumaan!

Näytä enemmän
Suodata

114 Tulokset

Järjestä
Sawo
451  €
Sawo
491  €
Sawo
265  €
Kota
Puukiuas, saunan koko 8-20 m3, musta
1 209  €
Kota
Puukiuas, saunan koko 8-20 m3, voidaan täydentää mustalla vaipalla ja kiville tarkoitetulla ritilällä
599  €
Sawo
335  €
Misa
Ruostumaton, 8-20m3
1 059  €
Narvi
Puukiuas, saunan koko 10-20 m3, musta
889  €
Misa
Musta/hopea, 8kW, kiinteä ohjauskeskus
439  €
Misa
Ruostumaton, 24-40m3
2 399  €
Sawo
615  €
Narvi
Puukiuas, saunan koko 10-20 m3, musta
1 175  €
Narvi
Puukiuas, saunan koko 6-16 m3, musta
755  €
Kota
Puukiuas, saunan koko 8-14 m3, musta
539  €
Kota
Puukiuas, saunan koko 8-20 m3, musta
769  €
Misa
Musta, 9kW, hormiliitäntä vasen
2 369  €
Sawo
335  €
Narvi
Puukiuas, saunan koko 10-20 m3, musta
Alkaen 1 175  €
Kota
Puukiuas, saunan koko 10-20 m3, harmaa
689  €
Sawo
295  €
Misa
604  €
Misa
Musta, 6,6kW
729  €
Kota
Puukiuas, saunan koko 8-16 m3, musta