SEINÄLAATTA ARTICWOOD ARGENT 23X120

Tuotenumero: 6335084
Articwood Argent on lasitettu klinkkerilaatta puujäljitelmää. Klinkkerilaatassa on sileä mattapinta ja jännittävä puustruktuuri tammea muistuttavissa värisävyissä.
Näytä enemmän
pakkaus
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

SEINÄLAATTA ARTICWOOD ARGENT 23X120

Articwood Argent on lasitettu klinkkerilaatta puujäljitelmää. Klinkkerilaatassa on sileä mattapinta ja jännittävä puustruktuuri tammea muistuttavissa värisävyissä. Struktuuri on hyvin samanlainen kuin mitä olemme tottuneet näkemään pohjoismaisissa puulajeissa.

Tämä suorakaiteen muotoinen posliiniklinkkeri sopii hyvin sekä kylpyhuoneeseen että eteiseen tai olohuoneeseen. Articwood Argent voidaan asentaa sekä lattiaan että seiniin ulko- ja sisätiloissa.

Rektifioitu laatta

Rektifioituja laattoja kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset klinkkerilaatat. Rektifioidut laatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Gres Porcellanato

Gres Porcellanato - tai lyhyesti sanottuna porcellanato - poltetaan lämpötiloissa 1000–1600 astetta, ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Kovan materiaalin ansiosta porcellanatolaatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattioiden tai laattojen puhdistusaineita.

Ominaisuudet:
•Matta ja sileä pinta
•Suorakaiteen muotoinen, 23 x 120 cm
•Pakkasenkestävä
•Lasitettu
•Veden imeytyminen <0,5 %
•Posliini/Porcellanato

Käyttökohteet:
•Laatat sisä- ja ulkokäyttöön
•Laatat seiniin ja lattiaan
Huom.! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Right Price Tiles
Tavarantoimittajan tuotenumero 101030340