Seinämaali puolihimmeä

Valkoinen, vesiohenteinen, puolihimmeä
Tuotenumero: 187083
Midun Seinämaali 20 on puolihimmeä vesiohenteinen maali sellaisten sisäkattojen ja -seinien maalaamiseen, joihin halutaan käyttöä ja pesua erinomaisesti kestävä pinta.
Näytä enemmän
Tilavuus:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Seinämaali puolihimmeä

Midun Seinämaali 20 on puolihimmeä vesiohenteinen maali sellaisten sisäkattojen ja -seinien maalaamiseen, joihin halutaan käyttöä ja pesua erinomaisesti kestävä pinta.

Maali soveltuu muun muassa betoni-, puu-, tapetti- ja kangaspintaisten seinien ja kattojen maalaukseen. Tuote sopii erityisen hyvin esimerkiksi eteiseen, keittiöön ja pesutupaan.

Vinkkejä seinien maalaamiseen eteisessä, keittiössa ja pesutuvassa


Esityöt

Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu luovat perustan onnistuneelle maalaustulokselle.

Huoneen lämpötila vaikuttaa olennaisesti lopputulokseen. Älä maalaa alle +5 asteen lämpötilassa. Muista suojata lattia ja huonekalut kunnolla ennen aloittamista. Huolehdi että maalattava pinta on kuiva ja puhdas. Tasoita ja paikkaa kaikki kolot ja epätasaisuudet seinätasoitteella. Kun tasoite on kuivunut, hio käsitellyt kohdat ja pyyhi lopuksi hiontapöly pois.

Maalaaminen

Aloita maalaus aina rajaamalla ensin siveltimellä katonrajan, ovet ja ikkunat.

Maalaa tämän jälkeen seinäpinta maalaustelalla joko yhteen tai kahteen kertaan niin, että lopputulos on tasainen ja täysin peittävä. Sileään seinäpintaan valitaan lyhytnukkainen tela. Karkeaan seinäpintaan soveltuu paremmin pitkänukkainen tela.

Midun seinämaali kuivuu 1–2 tunnissa, ja on päällemaalattavissa 4 tunnin kuluttua. Maalipinta on täysin kuiva 48 tunnin kuluttua.

Maalauksen jälkeen

Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne vedellä. Sulje purkki huolellisesti käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää

Älä kaada maalia tai lakkaa viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit keräyspisteeseen.
Näytä enemmän
Merkinnät
EU
Vaaralausekkeet
H208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Tavarantoimittajan tuotenumero 187083
Tavaramerkki Midun