Hattuhyllyt

Valikoimistamme löytyy jokaiseen makuun ja sisustukseen sopiva hattuhylly. Haluat sitten vaaleampaa tai tummempaa väriä, voit huoletta tilata hattuhyllysi Byggmaxilta. Tee tilauksesi jo heti tänään.

Kätevät hattuhyllyt siistiin säilytykseen

Eteisen vaatenaulakko on usein se ensimmäinen, johon katse kohdistuu, kun tullaan sisälle taloon. Sitä pystyy siistimään jättämällä siihen vain käsillä olevaan vuodenaikaan sopivat ulkovaatteet. Hattuhyllyt saadaan helposti siistiksi laittamalla vaatteet vaikkapa käteviin säilytyslaatikoihin. Silloin onkin hyvä, kun hattuhylly on riittävän tilava, jotta siihen saa helposti mahtumaan kaiken tarvittavan. Materiaalin valinnalla on merkitystä. Perinteinen puu on pehmeä sisustusmateriaali, joka sopii lähes jokaiseen kotiin. Teräs tai alumiini yhdistettynä puuhun antaa hattuhyllylle aivan uuden ja jännittävän ulkonäön. Hattuhyllyillä saa mukavasti ilmettä eteisen sisustukseen. Tumma hattuhylly vaaleassa eteisessä tai vaalea hattuhylly tummat tapetit taustanaan on oikea katseenvangitsija. Tilaa sinäkin nyt omat laadukkaat vaatenaulakkosi ja hattuhyllysi Byggmaxilta.

Asenna hattuhyllyt nopeasti paikoilleen

Laadukkaat hattuhyllyt saat asennettua nopeasti paikoilleen, kun sinulla on tarkoitukseen sopivat työkalut. Tilanteeseen sopivat sähkötyökalut ja -koneet auttavat sinua tekemään tarvittavan kokoisen reiän seinään kuin seinään. Tähän hommaan parhaita apuvälineitä ovat tehokkaat ja monikäyttöiset iskuporakoneet. Useimmissa malleissa on työstöalueen valaiseva, sisäänrakennettu LED-valo. Teriä vaihtamalla teet siistin reiän niin puuhun, betoniin kuin teräkseen. Sitten onkin helppo ruuvata hattuhylly paikoilleen. Erilaisilla ruuvinvääntimillä tämäkin työ sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Kun hattuhylly on tukevasti paikallaan, voi keskittyä muihin askareisiin. Hattuhylly on myös helppo pitää puhtaana, sillä vain pieni pyyhkäisy kostealla rätillä riittää. Tarvittavat ruuvit ja muut kiinnitystarvikkeet ovat myös tilattavissa meiltä, joten älä epäröi kääntyä puoleemme.

Jykevät hattuhyllyt Byggmaxilta

Tilaa nyt laadukkaat hattuhyllyt Byggmaxilta. Valitse mieleisesi ja klikkaa se ostoskoriisi. Niin helppoa se on. Tee tilauksesi jo heti tänään.

Suodata

1 Result

Järjestä
Habo
600-1200mm
Alkaen 91 99  €