TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT CORK CLASSIC III 1/2 PYÖKKI DOLLE

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 6443589
Cork on käytännöllinen ja monipuolinen Dollen porras, jonka suunnittelussa on kiinnitetty huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin. Avoportaikosta on saatavana useita malleja, joista löytyy sopiva jokaiseen kotiin.
Näytä enemmän
Väri:
Askelmien määrä:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT CORK CLASSIC III 1/2 PYÖKKI DOLLE

Cork on käytännöllinen ja monipuolinen Dollen porras, jonka suunnittelussa on kiinnitetty huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin. Avoportaikosta on saatavana useita malleja, joista löytyy sopiva jokaiseen kotiin. Vähän tilaa vievissä portaissa yhdistyvät moderni ulkoasu ja käytännöllinen, kestävä toimivuus. Syvät ja leveät askelmat tekevät portaista erityisen mukavat kävellä.
Mukana suojukset pienille ruuveille ja kiinnikkeille.

Valittavuus

Valittavana on 11–15 massiivipuuaskelmaa, jolloin korkeus lattiasta lattiaan on jopa 360 cm. Asennettaessa portaita, joissa on yli 13 porrasaskelmaa, on asennettava myös vakauttava tukipylväs. Tämä sisältyy pakettiin. Matalammissa portaissa ylimääräiset askelmat on helppo poistaa. Askelmissa on kestävä ja naarmuuntumaton pinta, joka on helppo pitää puhtaana puolikiiltävän lakan ansiosta. Jokaisen askelman korkeutta voidaan säätää välillä 18,5–22,5 cm.

Suunnittele oma, kotiisi sopiva malli

Cork-portaat voidaan asentaa suoraksi, neljänneskierroksen kääntyvään muotoon tai puolikaarevaksi, ja valittavana on useita eri värisiä askelmia ja kaiteita. Valitse kotiisi ja sisustustyyliisi parhaiten sopiva malli. Neljänneskierroksen kääntyvä tai puolikaareva muoto voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan portaita tarpeidesi mukaan. Pakkaukseen sisältyy neljä seinäkiinnikettä. Kaksi näistä vaaditaan, jos valitset neljänneskierroksen kääntyvän mallin, ja kaikki neljä vaaditaan, jos valitset puolikaarevan mallin.

Kaidepylväät on asennettu ulkopuolelle ja kiinnitetty kahteen askelmaan käyttömukavuuden ja vakauden maksimoimiseksi. Näin portaat on myös helpompi pitää puhtaana. Kaidepylväiden yläosa on valmistettu jauhemaalatusta alumiinista, joka antaa ensiluokkaisen viimeistelyn. Kaiteet on jauhemaalattu samalla modernilla puolikiiltävällä maalilla kuin portaiden rakenneosat. Käsijohde on valmistettu samasta massiivipuusta kuin askelmat.

Turvallisuus

Portaat täyttävät täysin eurooppalaisten rakennusmääräysten (EUROCODE) kuormitusvaatimukset. Huom.! Tätä portaikkoa ei voida hyväksyä pääportaikoksi, joten voimassa olevat tarkastusvaatimukset on tärkeä tarkistaa ennen asennusta.

Lisävarusteet

Portaisiin voidaan hankkia samanmallinen suojakaide turvallisuuden lisäämiseksi. Portaissa on kaide yhdellä puolella. Turvallisuuden lisäämiseksi portaisiin voidaan hankkia lisäkaide.
Lapsiturvallisuuden parantamiseksi porrasaskelmien alle voidaan myös asentaa turvalistat, jotta lapset eivät pääse ryömimään portaiden väliin eivätkä jää sinne jumiin.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle
Tavarantoimittajan tuotenumero 5083125-0100