Ulkopöytä Wilma Baltic Garden

Saatavana useita värejä
Tuotenumero: 687164566
Täydellinen lisäys ulkoalueellesi. Tyylikkään muotoilunsa ja kestävän rakenteensa ansiosta se tarjoaa käytännöllisen ja elegantin ratkaisun puutarhaasi tai terassillesi.
Näytä enemmän
Väri:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Ulkopöytä Wilma Baltic Garden

Täydellinen lisäys ulkoalueellesi. Tyylikkään muotoilunsa ja kestävän rakenteensa ansiosta se tarjoaa käytännöllisen ja elegantin ratkaisun puutarhaasi tai terassillesi.

Yleistä tietoa mäntyisistä ulkokalusteista.
Mäntyhuonekaluissa, kuten muissakin puuhuonekaluissa, mustat läiskät eivät ole harvinaisia, ja ne johtuvat sateen tuomista epäpuhtauksista ilmassa. On tärkeää, että peset huonekalut, kun niitä esiintyy. Ainoa tapa välttää mustat läiskät on huoltaa huonekaluja, pestä ne säännöllisesti ja käyttää huonekalujen suojaimia. Suosittelemme huonekalusuojia kaikille puisille ulkokalusteille. Puu on elävä materiaali, ja kalusteiden peittäminen suojaimella säästää paljon huoltotöitä.

Kiristä ruuvit ja mutterit uudelleen
Koska puu on elävää materiaalia, ruuveja on ehkä kiristettävä ajoittain, varsinkin kun huonekalut ovat uusia. Kiristä varovasti; jos puu narisee, olet kiristänyt liikaa.

Lasitettu mänty
Lakattuja ulkokalusteita hoidetaan samalla tavalla kuin painekyllästettyjä mäntyhuonekaluja. Öljyä 1-2 kertaa vuodessa ja pese säännöllisin väliajoin. Pyyhi ylimääräinen öljy pois.

Maalattu mänty
Maalatut mäntyhuonekalut viimeistellään vesiohenteisella ulkovärimaalilla, ellei valmistaja toisin ilmoita. Huonekaluja ei tarvitse käsitellä joka vuosi, vaan käsittelytiheys riippuu puutarhakalusteiden sijainnista. Yleensä maalipinta halkeilee ensimmäisenä puun päädyissä, ja kun näin tapahtuu, kalusteet on käsiteltävä. Keltaiset nystyrät ilmestyvät joissakin tapauksissa jo muutaman viikon kuluttua, toisissa tapauksissa se tulee muutaman kuukauden tai vuoden kuluttua, ne haalistuvat lopulta auringon vaikutuksesta. Oksien ihottumat syntyvät oksan sisältämän hartsin takia. Ne on mahdollista maalata yli toimittajan suosittelemalla värillä, mutta jos olet epäonninen, ne voivat puhjeta uudelleen, joten on parasta antaa luonnon tehdä tehtävänsä ja valkaista ne luonnollisesti.

Öljytty mänty
Öljyttyjä mäntyhuonekaluja on öljyttävä säännöllisesti, jotta ne pysyvät vakaina ja eivät halkeile. Öljyä 2-3 kertaa vuodessa ja pese etukäteen, jotta huonekalut ovat puhtaat ja kuivat. Anna huonekalujen kuivua ja pyyhi sitten ylimääräinen öljy pois. Öljyä uudelleen, kun puu tuntuu kuivalta.

Käsittelemätön mänty
Käsittelemättömät mäntyhuonekalut on käsiteltävä jollain tavalla, jotta ne kestävät ulkokäyttöä. Huonekalut voidaan maalata, öljytä, lasittaa tai lakata, ja myöhempi hoito riippuu valitusta käsittelystä.

Sijoitus
Sillä, miten mäntyhuonekalut sijoitetaan, voi olla suuri merkitys: jos huonekalut sijoitetaan katon alle, tarvitaan vähemmän huoltoa, jos huonekalut sijoitetaan ilman kattoa, tarvitaan enemmän huoltoa, ja suosittelemme huonekalujen suojaamista. Jos kesä on sateinen, huonekalut vaativat enemmän huoltoa, ja vaikka huonekalut sijoitettaisiin vesiympäristöön, ne vaativat enemmän huoltoa.

Talvisäilytys
Ennen talvea huonekalut on pestävä perusteellisesti, ja jos huonekalut on painekyllästetty tai maalattu, ne on öljyttävä. Muista, että loppukesän kuukaudet ovat kovia huonekaluille, joten öljyä puutarhakalusteet jo elokuussa, kun pystytät kalusteet, jotta kalusteet kestävät paremmin ja öljy ehtii kuivua puuhun. Yksi vinkki on kiristää kaikki ruuvit ja mutterit ennen talvisäilytystä.

Huonekalujen suojaus
Huonekalusuojien käyttö on halpa vakuutus huonekaluillesi. Kun huonekalujen suojus asetetaan huonekalujen päälle, on otettava huomioon muutamia asioita. Kun suojus on huonekalujen päällä, maanpinnan ja suojuksen välissä on oltava ilmarako, jotta huonekalut tuulettuvat, ja on myös tärkeää, että suojus ei ole lähellä pöytälevyä. Useimmat huonekalujen suojukset eivät ole täysin vedenpitäviä, koska niiden on hengitettävä hieman, mikä tarkoittaa, että veden on voitava valua pois suojuksesta, joten vältä vesilammikoita. Jos ilmanvaihto ei ole hyvä, voi muodostua mustaa hometta.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Baltic Garden