Urakehitys

Uramahdollisuudet 

Meillä Byggmaxilla on sisäinen liikkuvuus, josta olemme ylpeitä. Monet työntekijämme ovat tehneet uraa yrityksen sisällä – jotkut omalla osastollaan tai eri osastojen välillä, kun taas toiset ovat edenneet työntekijöistä esimiehiksi ja johtajiksi. 

Näemme tämän merkkinä siitä, että työntekijämme haluavat pysyä meillä ja kehittyä kanssamme ja että onnistumme kasvattamaa lahjakkuuksia. Täältä voit lukea esimerkiksi Johan Quist, joka aloitti hankintaosastolla ja toimii tällä hetkellä kaupallisena johtajana. 

Kehitys Byggmaxissa 

Myymälässä työskenteleville työntekijöille on tarjolla suuri e-oppimispaketti. Verkko-opinnot on mukautettu sen mukaan oletko myymälän työntekijä vai myymäläpäällikkö. Myymäläpäällikkö auttaa työntekijöitään myös kehittymään myynnissä ja palvelussa. Myymäläpäälliköt ovat myös mukana yrityksen johtamiskoulutuksessa – koulutuspaketti auttaa heitä johtamaan sitoutuneita työntekijöitä, jotka luovat hyviä asiakaskokemuksia. 

Palvelutoimiston työntekijöiden ja esimiesten koulutus on mukautettu sopimaan kyseiselle osastolle, jotta se on asianmukainen ja vastaa tarpeeseen. Yhteistä on perehdyttämiskoulutus sekä johtajakoulutus, joka antaa kaikille yhteisen käsityksen tehtävistämme, kulttuuristamme ja arvoistamme.