Vinyylilattia Ceramico Slim Capri 4mm

PVC: tä sisältämätön vinyylilattia. 4x173x1290, 2,901 m2/pkt
Tuotenumero: 651790
Paino: 17.35
Designlattia Ceramico Slim Universal Capri (4 mm) on PVC-vapaa ja ympäristöystävällinen vinyylilattia, jonka valmistaja on saksalainen lattiavalmistaja Classen.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
29 95 /m2
kpl
Vinyylilattia Ceramico Slim Capri 4mm
Designlattia Ceramico Slim Universal Capri (4 mm) on PVC-vapaa ja ympäristöystävällinen vinyylilattia, jonka valmistaja on saksalainen lattiavalmistaja Classen. Lattian ydin on niin kutsuttua keraamista materiaalia, orgaanista mineraalimateriaalia, joka tekee lattiasta ympäristöystävällisen. Lattia on ääntä vaimentava, vedenpitävä ja 100 % kierrätettävä.

Ceramico Slim on uuden sukupolven design-lattia saksalaiselta lattiavalmistaja Classenilta. Malliston lattiat eivät ole pelkästään täysin ekologisia ja PVC- ja kloorivapaita, vaan ne on lisäksi valmistettu puusta, joka on kokonaisuudessaan peräisin kestävän kehityksen mukaisesta metsätaloudesta. Lattioiden perusta on puuta, jossa käsittelemättömät puukuidut kapseloidaan polymeeriin ja puristetaan kokoon uudenlaiseksi ytimeksi, jota kutsutaan nimellä Composite Solid Fibreboard (CSF). CSF-ytimen ansiosta äänenvoimakkuus on suhteellisesti matalampi Ceramico-lattiaa käytettäessä. Samalla lattia tuntuu jalkojen alla lämpimämmältä kuin tavallinen laminaattilattia. Ceramico-malliston lattiat kestävät lämpötilan vaihteluita ja ovat lisäksi 100-prosenttisen vedenpitäviä, joten niitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa, kuten keittiössä ja kylpyhuoneessa. Lisäksi kaikki Ceramico-malliston lattiat ovat täysin kierrätettäviä.

Käyttöluokka Lattian AC-luokka on 4, mikä tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten myymälöissä ja ravintoloissa.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc-järjestelmällä lattian asennus on jopa kolme kertaa nopeampi kuin perinteisellä napsautusjärjestelmällä. Lattialaudoissa on näppärä lukitustoiminto, joka suojaa myös kosteuden läpäisyltä.

Nopeat tiedot
Tavaramerkki Classen