Vinyylilattia Classic Nature Oak 5mm Pergo

5x189x1251 mm, 2,128 m2/pkt, AC5/33, Uniclick, Rigid, vedenkestävä AquaSafe
Tuotenumero: 651811
Paino: 18.67
Vinyylilattia Classic Nature Oak 5mm Pergo on moderni klinkkerijäljitelmälattia, joka sopii kaikenlaisia kalusteisiin ja sisustustyyleihin.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
44 95 /m2
kpl
Vinyylilattia Classic Nature Oak 5mm Pergo

VINYYLILATTIA CLASSIC NATURE OAK 5MM PERGO

Vinyylilattia Classic Nature Oak 5mm Pergo on moderni klinkkerijäljitelmälattia, joka sopii kaikenlaisia kalusteisiin ja sisustustyyleihin. Lattia sopii erityisen hyvin huoneisiin, joihin haluat luoda tyylikkään, levollisen ja kutsuvan tunnun.

Ruotsalaiseen Perstorp AB:stä kehittynyt Pergo on nykyään lähes synonyymi laadukkaille ja kestäville laminaattilattioille ympäri maailmaa. Modernin laminaattilattian keksimisen lisäksi sen historiaan kuuluu erilaisia patentoituja innovaatioita, kuten TitanX- pintakerros, joka estää Pergo-vinyylilattian kulumisen käytännössä lähes kokonaan, ja Uniclic-asennustekniikka, joka lyhentää asennusaikaa huomattavasti.

Toimittuaan lähes puoli vuosisataa laminaattilattian keksijänä, suunnittelijana ja kehittäjänä Pergo on parin vuoden ajan tullut myös puu- ja vinyylilattiamarkkinoille, joilla se on nopeasti saavuttanut arvostetun ja vakiintuneen nimen. Kaiken kaikkiaan Pergo tarjoaa lattioita, jotka kestävät arkista kulumista ja haasteita, mutta myös ajan hammasta.

Lattian asentaminen ja napsautusjärjestelmä

Vinyylilattiassa Classic Nature Oak 5mm Pergo on Uniclic-napsautusjärjestelmä. Tämä napsautusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti jäykkiin lattioihin, jollaiseksi Classic Nature Oak luokitellaan, eli joissa on tavallista jäykempi ydin. Jäykemmän ytimen vuoksi lattia on myös erityisen helppo asentaa, ja aluslattian mahdollinen epätasaisuus on helpompi tasoittaa jäykällä lattialla. Kaksi lasikuidulla vahvistettua jäykkää kerrosta estävät lattiaa asentumasta vinoon.

AquaSafe

Pergon AquaSafe-tekniikka takaa lattioille parhaan mahdollisen veden- ja kosteudenkestävyyden. Tämä mahdollistaa lattioiden asettamisen märkätiloihin, kunhan asennus suoritetaan alan standardien mukaisesti. AquaSafe luo suljetun pinnan edellyttäen, että asennus on tehty oikein ja ulottuu viisteisiin asti. Pinta estää tehokkaasti kosteuden päätymiseen lattiaan ja suojaa myös lialta ja roiskeilta.

Takuu

Vinyylilattialle Classic Nature Oak 5mm Pergolle myönnetään kotiympäristössä 25 vuoden takuu vesivahinkoja, kulumista ja delaminaatiota vastaan. Kaupallisessa käytössä takuu on 5 vuotta. Lattiassa ei ole ftalaattia.

Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero V3607-40023
Tavaramerkki Pergo