Vinyylilattia Oulanka 5 mm

Click 5G, 5x172x1210 mm, LVT, käyttöluokka 31, 2,08 m2/kpl, Kährs
Tuotenumero: 651985
Vinyylilattia Oulanka 5 mm on vinyylilattia, joka on saanut inspiraationsa huojuvien vehnäpeltojen vaalean kullanruskeista sävyistä. Yksi Kährsin suosituimmista LT-lattioista, jossa on aitoja puuvärejä ja realistisia elementtejä, kuten oksia ja halkeamia, jotka korostavat tämän lattian luonnollista tunnelmaa.
Näytä enemmän
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Vinyylilattia Oulanka 5 mm

Oulanka on yksinkertainen mutta kaunis vinyylilattia lattiavalmistaja Kährsiltä. Lattia on ns. LVT (Luxury Vinyl Tile) -lattia, mikä tarkoittaa yksinkertaisia ja helposti käsiteltäviä lattioita ja tyylikästä designia. Vinyylilattia Oulankassa on ainutlaatuiset 5G-lukkopontit. Lankut napsautetaan yhteen, mikä helpottaa asennusta. Joustamattoman ytimen ansiosta lankut ovat jäykkiä.

Oulanka-vinyylilattia on erittäin kestävä, helppohoitoinen sekä vakaa, ja siinä on ääntä vaimentavia ominaisuuksia. Pinta kestää päivittäistä kulutusta, naarmuuntumista ja vesiroiskeita. Vinyylilattia Oulanka ei sisällä ftalaatteja, ja se voidaan asentaa suoraan olemassa olevalle lattialle, kunhan alla oleva pinta on tasainen.

Asennus ja takuu
Lattialla on 10 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä. Jos lattian alusta on sopiva, lattian alle voidaan asentaa lattialämmitys. Vinyylilattia Sarek asennetaan uivana ja ilman liimaa.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Kährs
Tavarantoimittajan tuotenumero LTCLW2110-172