Lattiat kodin kaikkiin huoneisiin

 

Suunnitteletko remonttia? Silloin lattian uusimen on hyvä idea!

Olitpa valitsemassa eleganttia tammiparkettia olohuoneeseen tai kulutusta kestävää vinyyliä keittiöön, meillä on kaikkiin tarpeisiin sopivat lattiat! 

 

Toimitusajat:

Light
Light sarjan laminaattilattiat sopivat kevyeen käyttöön asuintiloissa, esimerkiksi makuu- ja vierashuoneeseen.

Classic
Classic luokan laminaattilattiat sopivat normaalin käyttöön asuintiloissa ja kevyeen käyttöön julkitiloissa. Sopivia käyttökohteita on esim. olo- ja työhuone.

Premium
Premium luokan laminaattilattiat kestävät kovaa kulutusta asuintiloissa ja normaalia kulutusta julkisissa tiloissa. Sopii erinomaisesti lapsi- ja lemmikkiperheisiin.

Premium XXL
XXL-laminaatit luovat suuren kokonsa ansiosta näyttävän ilmeen sisutuskseen. Lattiat kestävät kovaa kulutusta asuintiloissa ja normaalia kulutusta julkisissa tiloissa. Sopii erinomaisesti lapsi- ja lemmikkiperheisiin. 

Ceramico Slim
Ceramico Slim -vinyylilattiat kestävät kovaa kulutusta asuintiloissa ja normaalia kulutusta julkisissa tiloissa. Sopii erinomaisesti lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Vinyylilattia on vedenkestävä ja helppo asentaa.

Parketti
Parketti on klassinen ja arvostettu lattiamateriaali, joka kestävät kovaa kulutusta asuintiloissa ja normaalia kulutusta julkisissa tiloissa. Puisen lattian voi tarvittaessa hio ja käsitellä uudelleen.