Tapetit

Tapetit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Non woven tapetti on helppo asentaa, sillä se vaatii vain vähän esitöitä. Lisäksi tapetit on helppo puhdistaa. Byggmaxilta löydät laajan valikoiman erilaisia tapetteja remontoinnin tarpeisiin.

Byggmaxilta löydät kaikki tapetit tarpeisiisi

Meiltä löydät tapetit, joissa on värejä ja kuvioita joka lähtöön. Tapetti on helppo tapa uudistaa seinäpintoja ja kotisi ilmettä. Ennen tapetoinnin aloittamista tarkista tapetissa oleva tuoteseloste, josta näet tapetin kuvioiden oikean kohdistuksen sekä tapettiin sopivan liisterin tai liiman. Aloita irrottamalla ovien peitelistat, varjo- ja lattialistat sekä katkaisimien että pistorasioiden kannet. Kittaa seinissä olevat kolot piiloon silotteella, anna kuivua ja hio paikattu kohta sileäksi. Kipsilevyjen saumat peitetään tasoitteella ja kartonkinauhalla. Jos käsiteltävällä seinällä on ennestään tapetteja, tarkista että ne ovat sileitä ja kunnolla kiinni pinnassa. Korjaa nurkkien rypyt tai kohoumat leikkaamalla nurkat auki. Nyt voit aloittaa varsinaisen tapetoimisen. Suorista ensimmäinen vuota laseria tai luotilankaa käyttäen.

Voitat tekemällä itse

Aikaa kestävät ja kauniit tapetoidut seinäpinnat nostavat kotisi arvoa sekä pysyvät siisteinä vuosia. Tapetilla on myös helppo muuttaa eri tilojen ilmettä: jo yksi tapetoitu seinä tuo huoneeseen väriä ja vaihtelua. Tapetti on siis hyvä ja edullinen valinta, jos haluat nopeasti vaihtaa huoneiden tunnelmaa. Pidä tapettipinnat siisteinä pitkään huoltamalla niitä säännöllisesti. Voit poistaa niihin roiskuneet tahrat pehmeällä ja kostealla liinalla. Vahvempaa tapettilaatua voi kostuttaa reilummin ja harjata puhtaaksi. Tapettien eri kosteudenkesto on merkitty aaltomerkein tapetin taakse. Byggmax tekee työsi helpoksi, sillä meiltä löydät kaikki tarvikkeet saman katon alta nopeasti ja helposti. Meiltä löydät tapetointiluodit, tapettiliimat ja -liisterit, tapettiveitset, lastat, työkalut ja paljon muuta. Täältä löydät kaikki nopeasti ja helposti muutamalla klikkauksella kahvikupposen äärellä istuen.

Tapetti joka huoneeseen Byggmaxilta

Tapetti on helppo ja edullinen tapa saada uutta tyyliä seinille. Byggmaxilta löydät laatua järkevään hintaan. Tekemällä itse onnistut takuulla. Autamme sinua toteuttamaan remonttiunelmasi.

filter-white Suodata

71 Tulokset

Järjestä
Habo Penslar
3 59  €
Habo Penslar
3 59  €
Habo Penslar
2 95  €
Habo Penslar
3 95  €
Habo Penslar
2 95  €
35 95  €
Habo Penslar
3 59  €
Habo Penslar
3 29  €
Habo Penslar
4 49  €
Habo Penslar
4 95  €
Bostik
22 95  €
Bostik
20 95  €
Lutèce
Saatavana useita värejä
45  €
Lutèce
Saatavana useita värejä
45  €
Lutèce
Saatavana useita värejä
35  €
Lutèce
Saatavana useita värejä
35  €