Parkettilattia Tammi 1-sauvinen Sublime Pergo

13x220x2200 mm, 1,936 m2/pkt, Click PerfectFold 3.0
Tuotenumero: 651808
Paino: 20
Parkettilattia 1-sauvainen Svalbard Sublime on vaalea puulattia, jossa on rustiikkia viehätystä.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
79 95 /m2
kpl
Parkettilattia Tammi 1-sauvinen Sublime Pergo

PARKETTILATTIA TAMMI 1-SAUVAINEN SVALBARD SUBLIME PERGO

Parkettilattia 1-sauvainen Svalbard Sublime on vaalea puulattia, jossa on rustiikkia viehätystä. Svalbard-lankut ovat sekä pitkiä että leveitä, ja niissä on hienoja suuria oksakohtia ja halkeamia. Valitse tämä lattia, jos haluat tilaan elävyyttä, väriä ja rakennetta. Tämä lattia on täydellinen jokaiseen kotiin!

Ruotsalaisesta Perstorp AB:stä kehittynyt Pergo on nykyään lähes synonyymi laadukkaille ja kestäville laminaattilattioille ympäri maailmaa. Modernin laminaattilattian keksimisen lisäksi sen historiaan kuuluu erilaisia patentoituja innovaatioita, kuten TitanX- pintakerros, joka estää Pergo-lattian kulumisen käytännössä lähes kokonaan, ja PerfectFold-asennustekniikka, joka lyhentää asennusaikaa huomattavasti.

Toimittuaan lähes puoli vuosisataa laminaattilattian keksijänä, suunnittelijana ja kehittäjänä Pergo on parin vuoden ajan tullut myös puu- ja vinyylilattiamarkkinoille, joilla se on nopeasti saavuttanut arvostetun ja vakiintuneen nimen. Kaiken kaikkiaan Pergo tarjoaa lattioita, jotka kestävät arkista kulumista ja haasteita, mutta myös ajan hammasta.

Huomaa, että tämän lattian paksuus on muuttunut, ja se on nyt 13 mm aiemman 14 mm:n sijaan.

HUOM: Huomaa, että 14 mm paksua lattiaa ei voi asentaa samaan tilaan 13 mm:n lattian kanssa. Jos olet aiemmin ostanut aiemman paksuisen lattian paksuudella, et voi hankkia lisäksi uutta paksuutta.

Nopeat tiedot
Tavaramerkki Pergo