Parkettilattia Tammi 3-sauv Nordic 14 mm

Click 5Gc, lakattu, 14x207x2200 mm, 3,18 m2/kpl, Barlinek
Tuotenumero: 13400
Parketti rakentuu 3 kerroksesta aitoa puuta: pintakerros – kovapuuta, keskikerros – havupuuta syyt poikittain, pohjakerros – havupuuta syyt pitkittäin.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Parkettilattia Tammi 3-sauv Nordic 14 mm

Erittely

Parketti rakentuu 3 kerroksesta aitoa puuta: pintakerros – kovapuuta, keskikerros – havupuuta syyt poikittain, pohjakerros – havupuuta syyt pitkittäin.

Vaihteleva ootraus; elävä ulkoasu, jossa on luonnolliset ja eloisat värit, värisävyt; eripituisia sauvoja; ehjät oksat sekä keskisuuret ja pienet massatut oksat saattavat näkyä.
Tämä lattia kuuluu Barlinekin Standard-valikoimaan. Standard on valikoima monisauvaisia lattioita, kuten 3- tai 4-sauvaisia. Standard-valikoiman lattioissa saattaa esiintyä suuria värivaihteluita, ja halkeamien tai oksajälkien seurauksena pinnassa voi olla korjauksia.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakka ja hionta

Kulutuskerrosten paksuus: 3,2 mm.
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 2-3 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Barlinek