Tasoitustapetti Nyans Cover

0,6x10m
Tuotenumero: 18561
Paino: 2.2
Antaa sileän pohjan maalaamista tai tapetointia varten.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
21 95 /kpl
kpl
Tasoitustapetti Nyans Cover

Loistava vaihtoehto epätasa- isten pintojen tasoittamiseen

Nyans Cover on tasoitustapetti van- hojen lasikuitutapettiseinien ja muiden epätasaisten pintojen tasoittamiseen. Vaativaa ylitasoitusta ei tarvita.

Erittäin helppo asentaa

Levitä liima seinään ja kiinnitä sitten Nyans Cover tasoitustapetti suoraan rullalta lastalla tasoittaen. Vuotia ei tar- vitse etukäteen leikata valmiiksi, mikä nopeuttaa työskentelyä. 60 cm leveitä vuotia on helppo käsitellä.

Tasainen pinta maalausta tai tapetointia varten

Nyans Cover tasoitustapetin sileä, val- koinen pinta on erinomainen alusta ta- petoinnille. Maalatessa pohjamaalauk- sen tarve on minimaalinen.

Faktat Nyans Cover


Materiaali Nyans Cover koostuu hienosta la- sikuidusta sekä vesiliukoisesta val- koisesta mineraalipäällysteestä.

Mitat Rullan leveys on 60 cm ja pituus 10m eli sisältää 6 m2. Paino on 350 g/m2.

Liimasuositus Non woven liima, STB koodit, Myös märkätilan seinäliimaa voidaan käyttää. Liiman menekki noin 200 g/m2 (noin 0,2 l), riippuen alustasta.

Kiinnitys Levitä liima seinään telalla ja kiinnitä sen jälkeen Nyans Cover puskusaumaan lastalla tasoittaen. Tarkemmat työohjeet löydät rull- laetiketin taustasta tai erillisestä esitteestä.

Ympäristöystävällinen tuo- tanto ja tuote Nyans Cover tasoitustapetin val- mistuksessa käytetään vesiohen- teisia raaka-aineita. Ei sisällä ras- kasmetalleja, pehmentäjiä tai muita vaarallisia aineita.
Lataa lisätiedot
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 291-01