Kuullote Pinotex Classic

1 L
Tuotenumero: 19033
Paino: 1
Pinotex Classic on liuotinohenteinen kuullote puupinnoille ulkona. Käyttökohteita ovat esim hirsipinnat, räystäslaudat, ikkunapuitteet, kuistit, aidat, ulkorakenteet, jne.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
16 95 /kpl
kpl
Kuullote Pinotex Classic
Pinotex Classic on liuotinohenteinen kuullote puupinnoille ulkona. Käyttökohteita ovat esim hirsipinnat, räystäslaudat, ikkunapuitteet, kuistit, aidat, ulkorakenteet, jne. Pinotex Classic muodostaa kuultavan pinnan, joka suojaa puuta puuta säärasituksilta hidastaen kosteuden, auringon UV-valon vaikutuksia.

Käyttö: Uudet puupinnat on syytä käsitellä mahdollisimman pian. Käsiteltävän pinnan on oltava kiinteä, puhdas ja kuiva max. kosteuspitoisuus 18 % sekä ilman, kuullotteen ja käsiteltävän pinnan lämpötilan vähintään + 5°C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%.

Sekoita Pinotex Classic huolellisesti ennen käyttöa ja toistuvastikäytön aikana. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä Pinotex Classicia yhteen astiaan sekoitettuna mahdollisten sävyerojen välttämiseksi. Sivele Pinotex Classicia yhtäjaksoisesti koko hirren tai laudan pituudelta, etteivät jatkoskohdat jää näkyviin. Älä levitä Pinotex Classicia kostealle tai jäätyneelle puutavaralle.

Tekniset tiedot

Pakkauskoot: 1L, 2.5L, 10L
Kerrosten määrä: 2
Kuivumisaika (tunteja): 8
Ohenne ja työvälineiden pesu: Mineraalitärpätti
Työvälineet: Sivellin, ruisku
Käyttöympäristö: Ulkokäyttöön
Vaaralausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 5140418