Lattialakka 3l Herdins

Puolihimmeä, kulutusta kestävä lattialakka
Tuotenumero: 186142
Paino: 3.5
Vesiohenteinen lattialakka puupuhtaille tai aikaisemmin lakatuille sisätilojen puu- ja parkettilattioille.
1 litra riittää noin 8–10 m²:n alueelle.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
65 95 /st
st
Lattialakka 3l Herdins
Herdins Lattialakka on 1-komponenttinen vesiohenteinen lattialakka sisätilojen puu- ja parkettilattioille. Lakkaa käytetään puupuhtaille tai aikaisemmin lakatuille lattioille tai lattioille, jotka on käsitelty Herdins Lattian kuultomaalilla tai Herdins Öljypetsillä.

Lattialakka on käsittely, joka suojaa lattian pintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tuote soveltuu tästä syystä lattiapinnoille, joiden on kestettävä kovaa kulutusta, esimerkiksi keittiössä.

Herdins Lattialakka on uuden sukupolven lakka. Se tarjoaa ainutlaatuisen suojan säilyttäen samalla lattian luonnollisen tuntuman. Lakka on hajutonta ja sen levittäminen ei vaadi raskaita koneita. Lakka on tarkoitettu kotitalouksille.
Lakka ei kellastu.

Käsiteltävä pinta

Kotitalouksien sisätilojen puu- tai parkettilattiat.

Menekki

1 litra riittää 8–10 m²:n alueelle.

Kuivumisaika

Voidaan lakata toiseen kertaan noin kahden tunnin kuluttua 20 °C:ssa ilmankosteuden ollessa normaali.
Kevyt kuormitus 24 tunnin kuluttua.
Täysi kulutuksen kestävyys noin neljän vuorokauden kuluttua.

Sisältö

Vesiohenteinen 1-komponenttinen lattialakka, jonka pH-arvo on 8.

Tee näin

Käytä lakan levitykseen Herdins Paint & Stain Pad -levittäjää, telaa tai sivellintä. Saat parhaan lopputuloksen, kun levität viimeisellä levityskerralla lakkaa runsaasti. Sekä Herdins Lattialakan että lakattavan lattian lämpötilan tulisi olla 14–28 °C (ihanteellinen lämpötila 20 º C). Käytetään vain kuiville pinnoille.

Kokeile lakkaa aina ensin pienelle alueelle, jotta voit varmistua, että lopputulos on toivotunlainen ja lakka kiinnittyy kunnolla. Huomioi myös, että jotkut parkettityypit vaativat erityisen pohjustuksen ennen lakkausta. Kysy tarvittaessa lisätietoja lattiatoimittajalta. Huolehdi riittävästä ilmanvaihdosta. Suosittelemme suojalasien ja käsineiden käyttöä. Suojaa lähistöllä olevat pinnat roiskeilta.

Kevyemmät huonekalut voidaan siirtää paikoilleen vuorokauden kuluttua, mutta odota vähintään neljä vuorokautta, ennen kuin asetat painavat huonekalut ja matot paikoilleen. Puhdista lakattu puulattia imuroimalla ja pyyhkimällä nihkeällä liinalla. Käytä puhdistukseen hellävaraista ja neutraalia puhdistusainetta.

Puupuhtaat lattiat
Hio lattian pinta ensin kevyesti, näin parannat lakan tarttuvuutta. Käytä hiomapaperia, jonka karkeus on 120. Imuroi tai pyyhi irtonainen pöly. Lattian on oltava huolellisesti hiottu, kuiva ja pölytön. Ravista lakkapurkkia tai sekoita lakkaa huolellisesti. Varmista, että lakassa ei ole ilmakuplia. Levitä Herdins Lattialakkaa 2–3 kerrosta. Anna lattian kuivua levityskertojen välissä vähintään kaksi tuntia. Hio pinta kevyesti kerrosten välissä. Käytä hiomapaperia, jonka karkeus on 180.

Lakatut puulattiat
Kun lakkaat aikaisemmin lakattua lattiaa, jota ei ole hiottu puhtaaksi, tarkista lakan tarttuvuus ensin pienellä alueella. Mahdolliset vahakiillotteen tai lattiavahan jäämät on poistettava ennen lattian lakkaamista. Hio lattia ensin kevyesti. Käytä hiomapaperia, jonka karkeus on 120. Imuroi tai pyyhi irtonainen pöly. Lattian on oltava huolellisesti hiottu, kuiva ja pölytön. Sekoita Herdins Lattialakkaa huolellisesti ja varmista, että mahdolliset ilmakuplat katoavat. Levitä Herdins Lattialakkaa 1–2 kerrosta. Huomioi, että lakan kovettuminen saattaa kestää kauemmin, kun sitä levitetään aiemmin lakatuille pinnoille. Vältä tästä syystä kovaa kulutusta ensimmäisten neljän viikon ajan.

Herdins Lattian kuultomaalilla käsitellyt lattiat
Herdins Lattian kuultomaalilla käsitellyt lattiat voidaan lakata, kun kuultomaali on ensin kuivunut 2–3 tunnin ajan. Lattian on oltava kuiva ja pölytön. Sekoita Herdins Lattialakkaa huolellisesti ja varmista, että mahdolliset ilmakuplat katoavat. Levitä Herdins Lattialakkaa kaksi kerrosta. Anna lattian kuivua vähintään kaksi tuntia ennen kuin levität toisen kerroksen. Hio pinta kevyesti kerrosten välissä. Käytä hiomapaperia, jonka karkeus on 180.

Työkalujen puhdistus
Vesi.

Varastointi ja kuljetus
Viileässä ja kuivassa, suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilyvyydet vaihtelevat tuotekohtaisesti, kysy lisää myyjältä. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä.

Jätteenkäsittely
Vietävä kierrätyspisteelle. Noudata paikallisia lajitteluohjeita.
Nopeat tiedot