Peltiruuvit

Peltiruuvit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kun päätät rakentaa esimerkiksi katon, tarvitsen oikeanlaiset kateruuvit kattopeltien kiinnittämiseen. Myös näitä on saatavilla valikoimissamme eri pituisina ja kokoisina sekä eri värivaihtoehdoissa mustina ja valkoisina.

Katteiden teko onnistuu
Katto on rakennuksen tärkein osa. Siltä vaaditaan paljon. Hyvä ja toimiva katto takaa sen, että rakennuksesi säilyy kunnossa pitkään - jopa isältä pojalle - ja missä keleissä tahansa. Kun alat työstämään pellillä katettavaa kohdetta, kuten esimerkiksi juuri tätä kattoa, ovat peltiruuvit lyömätön osa rakentamista. Niitä on saatavissa mustina ja valkoisina. Peltiruuvi on varustettu seuraavalla tärkeällä ominaisuudella, nimittäin kumisella alusosalla, joka estää sadeveden pääsyn pellin alapuolella oleviin puurakenteisiin. Varmista, että käyttämissäsi ruuveissa on tämä ominaisuus. Näin laho ja mikrobikasvusto eivät pääse kastelemaan aluskatetta tai vaurioittamaan esimerkiksi kattoruoteita tai -tuoleja. Tosin valikoimissamme on tarjolla myös laadukasta kotimaista kestopuulautaa, joka sopii kestävyytensä ja lujuutensa vuoksi mainiosti myös katonrakentamiseen.

Oma tupa oma lupa
Korkealuokkaiset kattopellit takaavat lujan kestävyyden kattoosi. Valikoimistamme löytyy erilaisia vaihtoehtoja kattopäällysteiksi. Yhtenä mielenkiintoisena vaihtoehtona on peltikatto, jonka profilointi muistuttaa tiilikattoa. Se on valmistettu teräksestä, eikä se vain vaadi niin järeitä katon kannatusperustuksia kuin oikea tiilikatto, sillä se on huomattavasti kevyempi. Lisäksi sen voi asentaa kaltevuudeltaan matalaprofiiliselle katolle. Huomioitavaa ovat myös alhaiset asennus-, huolto- ja käyttökustannukset. Kattojen viimeistelytyöt onnistuvat pääty- ja räystäslistoilla. Näiden lisäksi valikoimistamme löytyvät myös erilaiset kennolevyt ja valokatteet. Nämä ratkaisut soveltuvat muun muassa sellaisiin rakennuskohteisiin, joihin tarvitaan läpipääsevää valoa, kuten esimerkiksi terassien kattamiseen. Peltiruuvit auttavat näidenkin materiaalien kiinnityksessä. Näillä kiinnitysvälineillä saa helposti asennettua myös sadevesirännit ja -kourut katolle, jotta vesi saadaan ohjattua pois päin rakennuksesta.

Helppokäyttöiset ja kestävät peltiruuvit Byggmaxilta
Peltiruuvit soveltuvat kovan luokan katteiden rakentamiseen. Älä unohda myöskään edullisia ja helposti kiinnitettäviä erimallisia ovikatoksia. Tee se itse - ja onnistu.

20 tuotetta

 1. Hinta alkaen
  4 99 /kpl
 2. Hinta alkaen
  1 99 /kpl
 3. Hinta alkaen
  17 95 /kpl
 4. Hinta alkaen
  1 99 /kpl
 5. Hinta alkaen
  15 95 /kpl
 6. Hinta alkaen
  17 95 /kpl
 7. Hinta alkaen
  4 99 /kpl
 8. Hinta alkaen
  1 49 /kpl
 9. Hinta alkaen
  2 49 /kpl
 10. Hinta alkaen
  4 49 /kpl
 11. Hinta alkaen
  4 99 /kpl
 12. Hinta alkaen
  1 49 /kpl
 13. Hinta alkaen
  3 99 /kpl
 14. Hinta alkaen
  2 25 /kpl
 15. Hinta alkaen
  1 99 /kpl
 16. Hinta alkaen
  1 99 /kpl
 17. Hinta alkaen
  23   /kpl
 18. Hinta alkaen
  4 99 /kpl
 19. Hinta alkaen
  3 25 /kpl
 20. Hinta alkaen
  4 49 /kpl

20 tuotetta