Harkot

Harkot Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Aiotko rakentaa uuden terassin tai vaikkapa muurata koko rakennuksen? Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi, niin pilariharkot kuin eri kokoiset harkotkin.

Harkot perustuksiin ja rakenteisiin
Rakentaminen sujuu helpommin, kun käytössäsi on käyttökohteeseen sopivat materiaalit. Kun teet perustusta tai muuta rakennelmaa, valitse silloin kevytsoraharkko. Sillä rakennat vahvat perustukset, ulkoseinät ja väliseinät niin taloihin, autotalleihin, vajoihin, grilleihin, tukimuureihin kuin myös terasseihinkin. Koska kevytsoraharkot ovat kevyitä ja isokokoisia, rakentaminen sujuu niiden avulla nopeasti ja helposti. Ne ovat myös mittatarkat ja täyttävät tarkat lämmöneristys-, tiheys-, lujuus- ja säänkestävyysvaatimukset. Kevytsoraharkoilla rakennat pitkäikäisen rakennuksen. Harkko ei laho tai pala, ja on lisäksi myös kosteudenkestävä. Jos joudut muotoilemaan kevytsoraharkkoa, tee se puukkosahalla tai kirveellä. Jos tarvitset lisäopastusta, Byggmaxin sivuilta löydät selkeät ohjeet mm. siihen, kuinka harkot muurataan.

Eristä rakenteet solumuovilla
Muuraamasi harkot tarvitsevat myös kunnon eristeet. Vala myös betoni EPS-solumuovin päälle. Solumuovi on hyvä eriste myös mm. katoissa tai ulkona piha-alueella ja kulkuväylissä. EPS-muovi on valmistettu paisutetusta polystyreenistä ja sen hyvä eristyskyky perustuu 98-prosenttisesti sitoutuneeseen ilmaan solulevyn sisällä. Solulevy pitää myös hyvin kosteutta ja antaa suojan kylmältä, tuulelta, kosteudelta ja homeelta. Voit käyttää solumuovina XPS-tyypin solumuovia. XPS-muovi on tasaisempaa kuin EPD-muovi. Se on myös painavampaa ja kantaa vahvemmin raskaammankin painon. Yhtenäisemmän rakenteen ansiosta voit hioa sen pintaa hiekkapaperilla. Käytä EPD-muovia erityisesti kohteissa, jossa eristeen tulee kantaa raskaita painoja, esimerkiksi talon perustuksissa, kantavissa väliseinissä sekä tulisijoissa. ESD-muovi sopii myös vahvaa kosteudensietokykyä vaativiin kohteisiin, kuten eristeeksi saunan muuriseinään.

Harkot laadukkaaseen rakentamiseen Byggmaxilta
Byggmaxin kattavista ja edullisista valikoimista löydät harkot sekä perustuksiin että muurauksiin. Kun ostat meiltä, voit saada saat toimituksen suoraan työmaallesi. Tervetuloa ostoksille!

6 tuotetta

 1. 7,5x19x59cm, 6kg
  Harkko
  Hinta alkaen
  1 99 /kpl
  2-5 p
 2. 15x19x59cm, 12kg
  Harkko
  Hinta alkaen
  2 89 /kpl
  2-10 p
 3. 240x240x190mm, 11kg
  Pilariharkko
  Hinta alkaen
  2 09 /kpl
  2-5 p
 4. MH-200, 600x200x200mm
  Muottiharkko
  Hinta alkaen
  3 29 /kpl
  2-5 p
 5. Hinta alkaen
  3 29 /st
  2-5 p
 6. Hinta alkaen
  2 99 /kpl
  2-5 p

6 tuotetta