Juurimatot ja suodatinkankaat

Suodatinkankaat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Juurimatto soveltuu mainiosti sekä nurmikon että kasvimaan pohjaksi, koska se päästää läpi kasvien tarvitseman ravinteet sekä veden. Kaikki juurimatot ja suodatinkankaat hankit kätevästi meiltä. Tee tilauksesi jo heti tänään.

Monikäyttöiset ja laadukkaat suodatinkankaat
Suodatinkankaat ovat eräänlaisia maanrakennuskankaita. Ne ovat hyvin kestäviä ja monikäyttöisiä. Niitä käytetään muun muassa lujittamaan maarakenteita ja erottelemaan maalajeja. Rakennusten pohjat ja salaojitukset hoituvat ammattimaisesti näitä kestäviä kankaita apuna käyttäen. Niiden etuna on se, että ne eivät muodosta mitään haittaavia vesipusseja, vaan suodattavat veden lävitseen. Suodatinkankaita on eri vahvuisia. Ne jaetaan eri käyttöluokkiin juuri vahvuutensa mukaan. Maanrakennuskankaat tekevät rakenteista pitkäikäisiä ja paremmin kestäviä. Ne tukevat ja kuivattavat eri maakerroksia. Käytännöllinen kuitukangas pitää laattojen välit siistinä, koska se estää rikkaruohon tunkeutumisen laattojen väleihin. Puutarhassa siitä on paljon hyötyä, sillä se estää jopa muurahaisten pääsyä maakerroksen pinnalle. Byggmaxin myymät kankaat ovat laadukas valinta.

Hauskaa ja helppoa puutarhanhoitoa
Uneksitko rikkaruohottomasta kukkapenkistä? Se on mahdollista, mutta sen eteen täytyy nähdä hieman vaivaa. Ensimmäiseksi pitää maasta kitkeä pois kaikki rikkaruohot. Maa pitää haravoida puhtaaksi ja tasaiseksi sen jälkeen, kun on poistettu kaikki kivet ja juuret. Tähän on sitten helppo levittää sopivan kokoinen rikkaruohokangas. Kankaaseen tehdään pienet ristin muotoiset viillot, joihin istutetaan kasvit. Kun estää rikkaruohojen kasvun, puutarhanhoito ja viljely ovat helpompaa. Lavaviljelykin helpottuu oikeanlaisen suodatinkankaan avulla, koska suodatinkankaat korvaavat helposti mm. aikaisemmin pohjalle levitetyt sanomalehdet. Suodatinkankaan etuna on sen maatumattomuus ja ravinteiden helppo läpipääsy. Lavan voi rakentaa helposti itse, jolloin siitä saa tehtyä juuri haluamansa kokoisen. Ne voi halutessaan myös koota valmiista kehikoista.

Suodatinkankaat nurmikon ja kasvimaan pohjaksi Byggmaxilta
Edulliset ja laadukkaat suodatinkankaat tilaat kätevästi Byggmaxilta. Oikeanlaisia suodatinkankaita käyttämällä kukkasi kukoistavat. Nurmikkokin saa tarpeeksi ravinteita ja pysyy kauniin vihreänä.

3 tuotetta

 1. Suodatinkangas
  1,4x25m N1-laatu
  Suodatinkangas
  Hinta alkaen
  30 95 /kpl
 2. Suodatinkangas
  Rikkaruohopeite, 2x5m
  Suodatinkangas
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 3. SUODATINKANGAS MUSTA
  100g 1x15m
  SUODATINKANGAS MUSTA
  Hinta alkaen
  24 95 /kpl

3 tuotetta