Parkettilattia Tammi 3-sauvainen Valkolakattu 14mm Barlinek

Click-järjestelmä 5Gc, Mattalakattu Valkoinen, 3,18m2/pkt
Tuotenumero: 65013
Harjattu valkoinen mattalakattu tammiparketti, jossa on upea beigen sävy sekä kova ja kestävä pinta.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Parkettilattia Tammi 3-sauvainen Valkolakattu 14mm Barlinek

Erittely

Harjattu valkolakattu tammiparketti miellyttävän kermaisen beige-sävyssä, kovalla ja kestävällä pinnalla. Lattialautojen harjattu pinta tarjoaa kevyen luonnollisen rakenteen ja se koetaan sen vuoksi hieman lämpimämpänä kävellä. Harjattu lattia on trendikäs ja sopii maalaismaisella ilmaisullaan vanhempiin huoneistoihin ja taloihin. Harjatulla pinnalla olevassa lattiassa on ohuempi hiomakerros, joten sitä ei voida hioa niin monta kertaa kuin harjaamatonta. Lattiassa on vaihtelevia ootrauksia, elävyyttä ulkonäössä ja luonnollisia, eloisia värejä ja värinyansseja. Eripituisia sauvoja, ehjiä oksia sekä keskikokoisia ja pieniä siloiteltuja oksia saattaa esiintyä. Pienet virheet ja korjaukset ovat mahdollisia harjatuilla pinnoilla.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakka ja hionta

Kulutuskerrosten paksuus: 3,2 mm.
Lakkauksen kulutuskestävyys: > 3000 kierrosta (Taber-koe putoavalla hiekalla)
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 2-3 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 65013
Tavaramerkki Barlinek