Kestopuu

Painekyllästetyt laudat

Meiltä Byggmaxilta löydät Suomen suosituimman terassilaudan – kotimaisesta, NTR-luokitellusta puusta parhaimpaan hintaan. Kestopuu on paras valinta, mikäli etsit puutavaraa ulkotiloihin, jonka kestävyys on omaa luokkaansa. Mikäli seuraavana projektinasi on sitten rakentaa upea terassi pihallesi tai kenties uusi upea laituri rantaasi - olet oikeassa paikassa, sillä laadukas kestopuu kestää hyvänä vuosikausia niin helteissä kuin paukkupakkasissa.

Painekyllästetty runkopuu

Painekyllästetty runkopuu on täydellinen valinta, kun tarvitset puuta runkorakenteisiin edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät lukuisia suomalaisesta NTR-luokitetusta lahosuojatusta puusta valmistettuja vaihtoehtoja, jotka varmasti kestävä vuosikausia hyvänä säässä kuin säässä.Eristeet

Byggmax tarjoaa lukuisia erilaisia eristeitä jokaiseen rakennusprojektiin. Eristeitä hankittaessa on tärkeää panostaa laatuun. Kun asennus on tehty kunnolla, pysyvät eristeet hyvänä useiden vuosikymmenten ajan. Tällöin myös lämmönkulutus pienenee, mikä tuo huomattavaa rahallista säästöä.

Ekovilla

Ekovilla on kotimainen, luonnollisista raaka-aineista valmistettu eriste. Energiatehokas ja turvallinen eriste, joka on pitkäikäinen ja sisäilman kannalta oivallinen valinta. Ekovillan hengittävä ja tiivis kuiturakenne säilyttää rakennuksen terveenä sukupolvelta toiselle. 

Meiltä saat ilmaiseksi lainaan ekovillan puhalluskoneen, kysy lisää lähimmästä Byggmax-myymälästä!

 1. Ekovillalevy 50mm
  Ekovillalevy 50mm
  8 66 /m2
 2. Ekovillalevy 100mm
  Ekovillalevy 100mm
  16 51 /m2
 3. Ekovilla Puhallusvilla 13kg
  Ekovilla Puhallusvilla 13kg
  18 95 /kpl
 4. Ekovilla X5 Ilmansulku
  Ekovilla X5 Ilmansulku
  78   /kpl


Lattiat

Uusi lattia muuttaa kodin ilmettä kertaheitolla. Lattiaa valittaessa tulee ensin miettiä mikä lattiamateriaali on sopivin, mutta myös lattian ulkonäköä. Myymälöistämme löydät 100 lattiamallia, jotka on heti mukaan ostettavissa. Verkkokaupan valikoimaan kuuluu yli 200 mallia. Nämä lattiat ovat tilattavaissa nopeasti myymälään tai kotiin.
Tiedämme, että uuden lattian valinta voi olla hankalaa. Siksi meillä on lattioista mallipalat, jotta voit rauhassa kotona kokeilla mikä lattia sopii parhaiten.

Vinyyli

Lattiamateriaalilta toivotaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta arjessa. Kestävä ja pitkäikäinen lattia on myös ympäristöystävllinen valinta.
Vinyylilattiat ovat saavuttanut suuren suosion viime vuosina, eikä ihme - ne kestävät hyvin kosteutta ja kovaakin kulutusta. Tämän lisäksi ne ovat miellyttävän tuntuisia jalan alla.

Laminaatti

Laminaattilattia muistuttaa ulkonäöltään parkettilattiaa, mutta on huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Erittäin kestävä ja ohut lattiapinnoite voidaan asentaa olemassa olevan lattian päälle. Laminaattilattiaa ei voi hioa, mutta sen pinta ja väri ovat erittäin kestävät. Ponttijärjestelmän ansiosta asentaminen käy nopeasti ja kätevästi.

Parketti

Parketti on klassinen ja arvostettu lattiamateriaali, josta on tarjolla paljon eri puulajeja ja kovaankin kulutukseen sopivia vaihtoehtoja. Puinen lattia tuntuu lämpimältä jalan alla ja sen voi tarvittaessa hioa ja käsitellä uudelleen. Muihin lattiamateriaaleihin verrattuna se on hieman hintavampi, eikä se kestä kosteutta esim. yhtä hyvin kuin vinyyli.

Maalit

Seiniä maalaamalla saa helposti uutta ilmettä sisustukseen! Onnistuneen ja tasaisen kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi kannaattaa esityö tehdä huolella, valita kohteeseen sopiva maali ja käyttää projektiin sopivia työvälineitä. 
Meillä sävytyksen kustannus on helppo laskea - kaikkien maalien ja öljyjen sävytys myymälässä vain 1 €/litra. Lue lisää.

Ulkomaalit

Maalaamalla ulkoseinät uudistat talosi ilmettä, mutta ennen kaikkea suojaat sitä säältä ja esimerkiksi puun kosteusvaihtelusta syntyvää elämistä. Säännöllisellä huoltomaalauksella pinnat kestävät aikaa ja pysyvät siisteinä.

Paras sää ulkomaalaukselle on puolipilvinen päivä, jolloin lämpötila on 15 - 20 astetta. Suoraa auringopaistetta kannattaa välttää, kuten myös kosteaa ilmaa.