Aidat, portit ja esteet

Aidat, portit ja esteet

Byggmaxilta löydät puutarhaasi ja pihallesi sopivat aidat, portit ja esteet. Saatavilla on muun muassa helposti käytettäviä ja asennettavia verkkoaitoja, joilla on monia eri käyttötarkoituksia. Niiden avulla voit rakentaa pihalle koiratarhat, lintuverkot ja suojata puita.

 

Puutarha aidat, portit ja esteet omalle pihalle tarpeen mukaan

Byggmaxin valikoimasta löydät kaikki aidat, portit ja esteet omalle pihalle tai puutarhaan. Esimerkiksi tavallinen aitaverkko sopii moneen käyttötarkoitukseen, kuten koiratarhan rakentamiseen, puiden suojaamiseen tai puutarhan reunustamiseen. Joustavasta ja aaltoilevasta vaakasuorasta verkosta johtuen voit laittaa aidat pystyyn myös epätasaiselle maalle.


Toinen hyvä vaihtoehto on galvanoitu hitsattu verkko. Se sopii myös esimerkiksi oman pihan tai puutarhan rajaamiseen. Saatavilla on myös kanaverkko ja lintuverkko. Tolpanhatut löytyvät myös Byggmaxin valikoimasta.


Oli tarkoituksesi aidalle tai portille sitten mikä tahansa, Byggmaxin valikoimasta löydät hyvät vaihtoehdot edullisesti. Voit tilata puutarha aidat, portit ja esteet suoraan kotiin kuljetettuna tai voit noutaa ne lähimmästä Byggmaxin liikkeestä. 

Näytä enemmän
Suodata

8 Tulokset

Järjestä
Useita vaihtoehtoja
Alkaen 1 99  €
Useita vaihtoehtoja
Jabo
Painekyllästetty, 200x59,5 cm
47 95  €
49 95  €
Useita vaihtoehtoja
Alkaen 24 95  €
19x19mm aukot, 0,5m
Alkaen 22 85  €