Istutusmulta ja lannoitus

Istutusmulta ja lannoitus ovat tärkeitä puutarhan kasvien ja nurmikon hyvinvoinnin kannalta. Byggmaxilta löydät edulliset mullat, turpeet ja lannoitteet kasveille. Jokainen puutarhan ja pihan omistaja haluaa olla ylpeä työstään - jos olet oman elämäsi viherpeukalo hanki mullat ja lannoitteet Byggmaxin kautta suoraan kotiin.

 

Istutusmulta ja lannoitus omalle pihamaalle

Istutusmulta ja lannoitus pitävät kasvit, nurmikon ja pihan kauniina ja hyvinvoivana. Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät muun muassa lannoitteet, mullat, turpeet, kasvusammaleet, ruukkusorat, kompostiherätteet ja nurmikon siemenet. Ne ovat saatavilla edullisesti ja voit tilata ne suoraan kotiin tai noutaa ne lähimmästä Byggmaxin myymälästä. 


Muun muassa yleislannoite on yleisesti puutarhoihin ja pihaan sopiva suosittu lannoite. Siinä yhdistyvät mineraalisten ja orgaanisten lannoitteiden hyvät ominaisuudet. Osa ravinteista on saatavilla kasveille helposti käyttökelpoisessa muodossa, kun taas osa vapautuu hitaasti ja siten ylläpitää kasvua pidempään. Lannoitteen sisältämä orgaaninen aines vilkastuttaa myös maaperän pieneliötoimintaa.


Valikoimasta löydät omaan puutarhaasi sopivat istutusmullat ja lannoitteet. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Byggmaxin asiakaspalveluun.

Näytä enemmän
Suodata

9 Tulokset

Järjestä
Kekkilä
Kotipuutarhan perusmulta, valmiiksi lannoitettu ja kalkittu
3 55  €
Kekkilä
Laadukas peruskate, männynkuorta
6 95  €
Kekkilä
Monivaikutteinen yleislannoite
23 95  €
Kekkilä
Tarkoitettu maan perus- ja ylläpitokalkitukseen
11 25  €
Kekkilä
Ilmava ja kevyt erikoismulta kesäkukille
6 25  €
Nelson Garden
1 kg
15 45  €
Weibulls
10 45  €
Kekkilä
Pitää kompostin ilmavana ja huussin hajuttomana
8 45  €
Kekkilä
Kaikkiin kylvöihin tarkoitettu erikoismulta
7 95  €