Puutarhatuotteet

Byggmaxin puutarhatuotteet auttavat sinua pitämään huolta omasta puutarhastasi ja pihastasi. Oman pihan hoitaminen on kovaa työtä, mutta oikeilla työkaluilla ja varusteilla siitä tulee hieman helpompaa. Tilaa puutarhatuotteet suoraan kotiin Byggmaxin kautta tai nouda ne lähimmästä Byggmax myymälästä.

 

Puutarhatuotteet Byggmaxilta

Voit tilata kaikki tarvittavat puutarhatuotteet Byggmaxilta edullisesti ja nopeasti suoraan kotiin. Oikeat puutarhatuotteet auttavat sinua oman pihan hoitamisessa ja sen kunnossapidossa. Löydät valikoimasta muun muassa tynnyrit, sankot, ämpärit, haravanvarret ja tasoitusharavien terät. 


Esimerkiksi 45 litran kierrätetystä materiaalista valmistettu tynnyri on erinomainen esimerkiksi veden tai tavaroiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Pienemmän tilan tarpeeseen on saatavilla esimerkiksi pieniä sinkkiämpäreitä. Kestävät ja monikäyttöiset tynnyrit ja sangot ovat tärkeitä puutarhan hoidossa ja ylläpidossa. Haravanvarret tulevat aina hyvään käyttöön, samoin kuin tasoitusharavien terät. 


Tarvitset sitten minkälaisia tuotteita tahansa, ne löytyvät helposti Byggmaxin laadukkaasta ja edullisesta valikoimasta. Tilaa kaikki tarvitsemasi puutarhatuotteet Byggmaxilta suoraan kotiin kuljetettuna tai nouda ne näppärästi ja nopeasti lähimmästä Byggmaxin myymälästä ja aloita puutarhan hoitaminen.

Näytä enemmän

1 Result

Järjestä
Terä tasoitusharavaan
9 95  €