Vinyylilattia Industrial Grey 4mm

PVC: tä sisältämätön vinyylilattia, 4x310x638, 2,768 m2/pkt, vedenkestävä
Tuotenumero: 139418
Paino: 16.84
Industrial Grey -designlattia on saksalaisen lattiavalmistajan Classenin laattatyylinen, PVC-vapaa ja 100 % kierrätettävä vinyylilattia.
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
21 95 /m2
kpl
Vinyylilattia Industrial Grey 4mm
Industrial Grey -designlattia on saksalaisen lattiavalmistajan Classenin laattatyylinen, PVC-vapaa ja 100 % kierrätettävä vinyylilattia. Malliston lattiat eivät ole pelkästään täysin ekologisia ja PVC- ja kloorivapaita, vaan ne on lisäksi valmistettu puusta, joka on kokonaisuudessaan peräisin kestävän kehityksen mukaisesta metsätaloudesta.

Lattioiden perusta on puuta, jossa käsittelemättömät puukuidut kapseloidaan polymeeriin sekä puristetaan kokoon uudenlaiseksi ytimeksi, jota kutsutaan nimellä Composite Solid Fibreboard (CSF). CSF-ydin edistää äänenvaimennusta samalla, kun lattia lämpenee paremmin verrattuna esimerkiksi tavalliseen laminaattilattiaan.

Industrial Grey on lämpötilan kestävä ja 100 % vedenkestävä, mikä tarkoittaa, että lattia voidaan asentaa myös tiloihin, jotka altistuvat kosteudelle, kunhan se asennetaan oikein asennusohjeiden mukaisesti. Lattiaa ei saa asentaa ulos tai alueille, joissa lattia on vaarassa altistua jatkuvasti vedelle, eli vesi ei saa jäädä lattialle vaan se on pyyhittävä pois.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, mikä tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten myymälöissä ja ravintoloissa.

EasyConnect-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa EasyConnect-asennusjärjestelmän ansiosta. EasyConnect on napsautettava järjestelmä, joka helpottaa lattian asentamista ja luo elegantin tekstuurin ja pinnan. Lattianasennus käy nopeasti ja saat vakaan lattian, joka on vastustuskykyinen niin kosteudelle kuin lämmöllekin.

Takuu

Lattialla on 15 vuoden takuu oikein asennettuna ja asennusohjeita noudattaen. Takuuaika koskee asennusta kotiympäristöön. Vesiohenteinen lattialämmitys voidaan asentaa lattian alle oikean pinnan mukaan. HUOM: sähköistä lattialämmitystä ei saa asentaa lattian alle.
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Ceramico Slim