Vinyylilattia Industrial Grey 4 mm

Tuotenumero: 139418
Industrial Grey -designlattia on saksalaisen lattiavalmistajan Classenin laattatyylinen, PVC-vapaa ja 100 % kierrätettävä vinyylilattia.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Vinyylilattia Industrial Grey 4 mm

Industrial Grey -designlattia on saksalaisen lattiavalmistajan Classenin laattatyylinen, PVC-vapaa ja 100 % kierrätettävä vinyylilattia. Malliston lattiat eivät ole pelkästään täysin ekologisia ja PVC- ja kloorivapaita, vaan ne on lisäksi valmistettu puusta, joka on kokonaisuudessaan peräisin kestävän kehityksen mukaisesta metsätaloudesta.

Lattioiden perusta on puuta, jossa käsittelemättömät puukuidut kapseloidaan polymeeriin sekä puristetaan kokoon uudenlaiseksi ytimeksi, jota kutsutaan nimellä Composite Solid Fibreboard (CSF). CSF-ydin edistää äänenvaimennusta samalla, kun lattia lämpenee paremmin verrattuna esimerkiksi tavalliseen laminaattilattiaan.

Industrial Grey on lämpötilan kestävä ja 100 % vedenkestävä, mikä tarkoittaa, että lattia voidaan asentaa myös tiloihin, jotka altistuvat kosteudelle, kunhan se asennetaan oikein asennusohjeiden mukaisesti. Lattiaa ei saa asentaa ulos tai alueille, joissa lattia on vaarassa altistua jatkuvasti vedelle, eli vesi ei saa jäädä lattialle vaan se on pyyhittävä pois.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, mikä tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten myymälöissä ja ravintoloissa.

EasyConnect-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa EasyConnect-asennusjärjestelmän ansiosta. EasyConnect on napsautettava järjestelmä, joka helpottaa lattian asentamista ja luo elegantin tekstuurin ja pinnan. Lattianasennus käy nopeasti ja saat vakaan lattian, joka on vastustuskykyinen niin kosteudelle kuin lämmöllekin.

Takuu

Lattialla on 15 vuoden takuu oikein asennettuna ja asennusohjeita noudattaen. Takuuaika koskee asennusta kotiympäristöön. Vesiohenteinen lattialämmitys voidaan asentaa lattian alle oikean pinnan mukaan. HUOM: Sähköinen lattialämmitys saa olla asennettuna lattian alle, kunhan se ei ylitä 29 astetta.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Ceramico Slim