Ikkunamaali V

Tuotenumero: 198046
Ikkuna- ja ovimaali on vesiohenteinen ikkunankarmien ja -puitteiden maalaukseen tarkoitettu maali.
Näytä enemmän
st
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Ikkunamaali V

Ikkuna- ja ovimaali on vesiohenteinen ikkunankarmien ja -puitteiden maalaukseen tarkoitettu maali.

Vinkit ikkunoiden ja ovien maalaukseen ulkotiloissaEsityöt
Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu ovat onnistuneen maalaustuloksen perusta. Lopputulokseen vaikuttaa olennaisesti myös ilman tai maalattavan pinnan lämpötila. Vältä maalaamista Ikkuna- ja ovimaalilla, jos lämpötila on alle +8 °C.

Tarkista aina ennen kuin alat maalata, että puun kosteus on korkeintaan 16 prosenttia.

Tasoita mahdolliset kolot ja täytä avoimet saumat ulkokäyttöön tarkoitetulla täytemassalla. Kittaa ne sitten ikkunakitillä.

Puupinnat ja erityisesti päätypuut käsitellään ensin Kyllästeellä. Myös muut kosteutta imevät pinnat, kuten saumat, solmukohdat, kittisaumat ja muut herkät kohdat pitää kyllästää. Pyyhi ylimääräinen kylläste pois kuivalla liinalla.

Pohjamaalaa kyllästetty pinta 30 minuutin kuluessa Ulkopohjamaalilla.

Maalaus

Älä maalaa pintoja, jotka ovat suorassa auringonpaisteessa tai auringon lämmittämiä. Älä maalaa, mikäli on todennäköistä, että seuraavan vuorokauden kuluessa sataa tai jos 1-2 tunnin kuluessa maalauksen päättymisestä muodostuu kastetta.

Käsittele pinta pohjamaalauksen jälkeen kahteen kertaan Ikkuna- ja ovimaalilla. Käytä synteettistä sivellintä ja maalaa niin, että maali ulottuu pari millimetriä lasin päälle.

Vinkki: levitä ylimääräinen kerros maalia puitteen ja karmin alaosaan sekä jonkin matkaa sivuille, sillä kyseiset osat altistuvat eniten auringonvalolle, tuulelle ja vedelle.

Maalauksen jälkeen

Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne. Sulje purkki käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää

Älä kaada maalia tai lakkaa viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit, lakat ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit pienmetallin keräyspisteeseen.

Onnea maalaukseen!
Näytä enemmän
Tavaramerkki Midun
Tavarantoimittajan tuotenumero 198045