Hupun Lämpömittari Gem Broil King

Tuotenumero: 687167643
Kansin lämpömittari Broil King Gem/Porta Chef
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Hupun Lämpömittari Gem Broil King

Kansin lämpömittari Broil King Gem/Porta Chef

Kannen lämpömittari. Sopii Broil King Gem ja Porta Chef grilleihin.

  • Pienempi kannen lämpömittari Broil King GEM: lle ja Porta Chefille


Rakkaus yksityiskohtiin.
Broil Kingillä on grillejä jokaiseen budjettiin, mutta poikkeuksellinen laatu pysyy aina samana. Se erottaa Gemin kilpailijoistaan. Näissä grilleissä on painevalettu alumiininen grillikotelo, tehokkaat polttimet, joissa on polttimoaukot molemmilla puolilla tyylikkäiden grilliraitojen saamiseksi, ja Linear-Flow™-venttiilit, jotka mahdollistavat tarkan lämmönsäätelyn. Taitettavat sivupöydät sopivat täydellisesti ahtaisiin tiloihin, ja etupaneelilla ja sivuilla varustettuun kärryyn mahtuu suuri kaasupullo. Sure-Lite™-elektronisen sytytysjärjestelmän ansiosta voit käynnistää grillin nopeasti ja helposti. Tyylikäs Gem on rakennettu suorituskykyä varten ja suunniteltu pienempiin tiloihin.

Kutsumme sitä suorituskyvyksi liikkeellä.
Ruoanlaitto matkalla ei ole koskaan ollut helpompaa kuin äskettäin suunnitellun Porta-Chef®-sarjan avulla. Nämä grillit tarjoavat muihin kannettaviin grilleihin verrattuna poikkeuksellisen paljon grillaustilaa, joten voit valmistaa herkullisia aterioita koko perheelle tai juhlia ystävien kanssa ennen suurta peliä. Tukevat jalat napsahtavat nopeasti paikoilleen, jolloin grilli on vakaa ja vapaasti seisova.


Gasolgrillar
Broil King® -kaasugrillit on tehty suorituskykyisiksi, ja ne tarjoavat sinulle vertaansa vailla olevaa monipuolisuutta ulkokeittiössä. Legendaarisen Broil King® -grillausjärjestelmän ansiosta voit valmistaa grillissä lähes mitä tahansa ja miten haluat. Saat täydellisesti grillattua lihapaloja, grillattua kanaa tai isompia lihapaloja, ja voit jopa paistaa ja valmistaa jälkiruokia. Grillijärjestelmän jokainen osa on suunniteltu ja suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten, ja kun ne yhdistetään, tulokset ovat yksinkertaisesti erinomaisia. Broil King® -grillin upeasta grillimausta ei voi erehtyä.


Mitata

  • Leveys: 10,2 cm
  • Syvyys: 3 cm
  • Korkeus: 14,2 cm
  • Paino: 0,04 kg

Erittely

  • Materiaali: Ruostumaton teräs

Näytä enemmän
Tavaramerkki Broilking