Ikkunat

Oletko tullut ajatelleeksi, miten olennainen osa rakennuksen viihtyvyydestä perustuu ikkunoihin? Ne voivat myös heikentää sitä, varsinkin jos päästävät arvokkaan lämmön ulkopuolella värjötteleville harakoille. Hoida yhdellä kertaa kuntoon ulkoasu, viihtyvyys ja energiatehokkuus hankkimalla laadukkaat puuikkunat tai lähes huoltovapaat PVC-ikkunat Byggmaxin laajasta valikoimasta. Täältä löydät ikkunoiden lisäksi kaiken asennuksessa tarvittavan; työkalut ja tarvikkeet sekä yksityiskohtaiset ja asiantuntevat ohjeet.

Ikkunat jokaiseen tilaan - niin kääntyvät kuin kiinteätkin

Ikkunat vaikuttavat olennaisesti rakennuksen viihtyvyyteen ja valoisuuteen, mutta tuovat mukanaan myös haasteita esimerkiksi lämmöneristyksen osalta. Byggmaxin valikoimasta löydät sopivat ikkunamallit kaikkiin tarpeisiin, halusitpa sitten perinteiset puuikkunat tai kätevät ja lähes huoltovapaat PVC-ikkunat. Remontoitpa sitten vanhaa tai rakennat uutta, on hyvä miettiä millainen malli sopisi kyseiseen tilaan. Ikkunoista löytyy saranoidut mallit, kiinteät mallit, kippi-ikkunat sekä suositut Tilt & Turn -mallit. Valikoimasta löytyy myös erikoisemmat koristeikkunat, kuten pyöreät ikkunat. Kiinteät mallit ovat energiatehokkaita, mutta jokaisessa huoneessa on hyvä olla myös yksi avattava ikkuna, jotta tilasta poistuminen onnistuisi tulipalon sattuessa. Ikkunoiden lämmönläpäisykerroin eli U-arvo kertoo energiatehokkuudesta - mitä pienempi U-arvo, sitä parempi lämmöneristys. On kuitenkin paljon käyttötarkoituksesta kiinni, millaista eristystä tarvitaan. Kylmässä tilassa riittää vähäisempikin energiatehokkuus.

Materiaaleissa ja malleissa runsauden pulaa

Byggmaxista löydät kaiken tarvitsemasi ikkunoiden asennukseen. Täältä löydät monenlaiset ikkunat, mutta myös lisätarvikkeet, kuten sälekaihtimet, aukipitolaitteet, tuuletusikkunat ja perinteiset ikkunasulkimet. Lisäksi saat myös kätevät ja yksityiskohtaiset ohjeet sekä puu- että PVC-ikkunoiden asentamiseen. Ikkunoiden asennus sujuu, varsinkin kun käytössä on laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös tarvittavat asennustarvikkeet. Valitsitpa sitten lähes huoltovapaat PVC-ikkunat tai perinteiset puuikkunat, voit hankkia samalla myös tarvittavat karmiruuvit, saumausvaahdot ja tiivisteet. PVC-ikkunat ovat läpimaalattuja eli niitä ei tarvitse enää maalata. Puitteet ja karmit ovat teräsvahvisteisia ja pysyvät hyvin kuosissaan. Kolminkertainen lasi on jo sinällään hyvin energiatehokas. Joidenkin ikkunamallien sisällä on käytetty myös argon-kaasua, joka parantaa entisestään lämmöneristystä. Älä päästä enää lämpöä harakoille. Hanki samalla uusi tyylikäs ulkonäkö ja parempi lämmöneristys laadukkailla ja moderneilla ikkunaratkaisuilla.

Ei lämpöä harakoille - hanki energiatehokkaat ikkunaratkaisut

Byggmaxista löydät kaiken tarvittavan myös ikkunoiden viimeistelyyn. Ikkunalistojen asennus on olennainen osa viimeistelytyötä, sillä lista estää veden pääsemisen julkisivuverhouksen alle. Pelti asennetaan ikkunan karmista löytyvään uraan ja ruuvataan tai naulataan paikoilleen. Listoja on saatavissa myös eri värisinä. Vaativatko ikkunasi uusimisen sijaan kunnostusta? Ikkunoiden kunnostus sujuu, kun käytössäsi on sopivat kitit, eristeet sekä maalaustarvikkeet. Vanhat puuikkunatkin saavat taas rutkasti lisää käyttövuosia esimerkiksi päällemaalattavaa kittiä käyttämällä. Valikoimasta löytyy myös erityisesti Suomen kesään sopivat tuuletusikkunat, joissa on ritilöiden lisäksi kätevät hyttysverkot. Ikkunalautoja on saatavissa sekä ilmastointiaukoilla että ilman. Pidä tarvittaessa lämpö sisällä ja ötökät ulkona hankkimalla laadukkaat ja näyttävät ikkunat jo ajoissa ensi talvea varten.

Edessä ikkunaremontti? Kaikki tarvittava kätevästi Byggmaxilta

Olet ehkä tottunut siihen, että halpa ja remontointi eivät kuulu sanoina yhteen. Riippumatta siitä, kunnostatko vanhaa vai rakennatko uutta - hanki laadukkaat ikkunat ja tarvikkeet nyt Byggmaxin valikoimasta. Tulet huomaamaan, miten kätevää ja edullista se on. Oikeilla tarvikkeilla asennus on yllättävän helppoa ja sujuu melkein kuin tanssi.

filter-white Suodata

93 Tulokset

Järjestä
5 49  €
3 49  €
Habo
2 99  €
Habo
2 29  €
4 49  €
5 29  €
3 79  €
5 29  €
Habo
4 29  €
Habo
6 49  €
Habo
3 29  €
Habo
2 99  €
Habo
5 49  €
Habo
25 99  €
Pisla
4 49  €
Pisla
3 79  €
Jabo
42x56cm, käsittelemätön puu
29 95  €
79 95  €
Pisla
5 29  €
Pisla
5 79  €
Pisla
3 99  €
2 99  €
Millarco
sinkkiseos, satiini
41 21  €
Millarco
Saatavana useita malleja
Alkaen 7 02  €
Millarco
Alumiini, 1 kpl per pussi
9 58  €
Millarco
Saatavana useita pituuksia
8 34  €
Millarco
Valkoinen muovi, 2 kahvaa per pussi
4 82  €
Millarco
Muovi, Valkoinen
6 14  €