Ikkunatarvikkeet

Ikkunatarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Mitä sitten tarvitsetkin, löydät meiltä varmasti kaikki tarvikkeet eri kokoisten ikkunoiden asentamiseen ja toimintaan. Esimerkiksi ikkunalukko ja tuuletushaka ovat tarpeellisia avattavissa ikkunoissa. Nämä ja kaikki muut ikkunatarvikkeet hankit meiltä näppärästi ja nopeasti.

Kaikki ikkunatarvikkeet Byggmaxilta
Löydät meiltä ikkunatarvikkeet kaikenlaisiin ikkunoihin. Ikkunaventtiili on helppo tapa saada huoneistoosi raikasta ilmaa. Se on myös helppo asentaa ikkunan yläpuolelle. Venttiilin ylläpito on todella vaivatonta, sillä se ei tarvitse juurikaan huoltoa. Pelkkä imurointi riittää saamaan venttiilin puhtaaksi, jos se on pölyinen. On tärkeää, että huoneistossa vaihtuu ilma hyvin. Ilmanvaihto-ongelmat saattavat aiheuttaa erilaisia terveydellisiä haittoja sinulle ja läheisillesi. Ajan kuluessa tämä voi näkyä esimerkiksi väsymyksen tai flunssan kaltaisten oireiden muodossa. Kannattaa siis varmistaa, että venttiileitä on huoneistossa tarpeeksi. Jokaisessa huoneessa tulisi olla jonkinlainen poistoilmaventtiili. Meiltä löydät venttiilit ja muut tarvikkeet, joita saatat tarvita ikkunoiden asennukseen. Me Byggmaxilla autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

Tekemällä itse säästät selvää rahaa
Byggmaxilta löydät myös naulat ja ruuvit ikkunoiden sekä listojen kiinnitykseen. Tarvikkeemme ovat laadukkaita ja edullisia, joten löydät laajasta valikoimastamme varmasti ikkunoihisi sopivan vaihtoehdon sekä ulko- että sisäkäyttöön. Naulojen sekä ruuvien pinnoite kannattaa valita sen mukaan, missä niitä käytät. Jotkin materiaalit kestävät paremmin ulkona eivätkä siis hapetu niin helposti ajan saatossa. Ulkokäyttöön sopii esimerkiksi kuumasinkitty naula tai ruuvi. Rakennatpa sitten uutta tai remontoit vanhaa, löydät meiltä ikkunatarvikkeet, jotka kestävät kylmän Pohjolan olosuhteissa vuosikausia. Ikkunatarvikkeita on saatavilla monen eri värisiä sekä usealla eri pinnoitteella. Osta meiltä lukot, helat, venttiilit ja aukipitäjät. Kaikki nämä ja paljon muuta saat nopeasti, kätevästi ja edullisesti Byggmaxilta. Ryhdy toimeen heti.

Tilaa kaikki tärkeät ikkunatarvikkeet samasta osoitteesta eli Byggmaxilta
Ikkunatarvikkeet tarpeisiisi löydät Byggmaxilta. Tekemällä asennukset itse onnistut ja saat laatua. Me autamme sinua toteuttamaan rakentamiseen liittyvät unelmasi nopeasti, kätevästi ja edullisesti.

85 tuotetta

 1. Ikkunaventtiili
  valkoinen, pituus: 36,5 cm
  Ikkunaventtiili
  Hinta alkaen
  12 49 /st
 2. Ovi- ja ikkunakiila
  120 x 21 mm
  Ovi- ja ikkunakiila
  Hinta alkaen
  3 45 /kpl
 3. Ikkunapainike Paula
  Ikkunapainike Paula
  Ikkunapainike Paula
  Hinta alkaen
  3 99 /kpl
 4. Ikkuna-avain Paula
  Kromi
  Ikkuna-avain Paula
  Hinta alkaen
  3 99 /st
 5. Tuuletuspidike
  Sisäänpäin
  Tuuletuspidike
  Hinta alkaen
  4 99 /kpl
 6. Säätötanko 1511-5 Habo
  Pituus 500 mm
  Säätötanko 1511-5 Habo
  Hinta alkaen
  5 99 /st
 7. Ikkunapainike Paula
  Kromi
  Ikkunapainike Paula
  Hinta alkaen
  4 49 /st
 8. Ikkunakilpi
  602 kromi
  Ikkunakilpi
  Hinta alkaen
  3 99 /st
 9. Haka
  58x76mm, Zn.
  Haka
  Hinta alkaen
  3 49 /st
 10. Tuuletuspidike
  Ulospäin
  Tuuletuspidike
  Hinta alkaen
  4 99 /kpl

85 tuotetta