PVC-ikkunat

PVC-ikkunat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Jos unelmoit ikkunoista, joihin ei lämpötilojen vaihtelu vaikuta, tutustu muovi-ikkunavalikoimaamme. Muovi-ikkunat ovat energiatehokkaita, ja ne on helppo asentaa paikoilleen. Tule ja tutustu edullisiin ikkunoihimme.

Helposti asennettavat PVC-ikkunat Byggmaxilta
Kiinteät PVC-ikkunat sopivat huoneeseen kuin huoneeseen, ja ne tehdään mittatilaustyönä. Ikkunoiden koko ilmoitetaan moduulimitoilla, jotka tarkoittavat asennusaukon kokoa. Karmi on muutaman sentin reikää pienempi, mikä mahdollistaa tilkitsemisen ja tiivisteiden asennuksen. Voit tarvittaessa irrottaa ikkunanpuitteet karmista, mikä helpottaa työtä varsinkin, jos kiinteä ikkuna on iso ja raskas. Kiinnitä asennusraudat karmiin siten, että koukut ovat karmia vasten. Asennusraudat tulee sijoittaa 70 sentin päähän toisistaan. Voit sitten nostaa karmin seinässä olevaan aukkoon ja tukea sen paikoilleen kiilojen avulla. Varmista, ettei karmi ole kallellaan sisään- tai ulospäin. Nyt voit ruuvata tukikappaleet kiinni. Varmista myös, että ristikkäismitat ovat samat ennen lopullista kiinnitystä. Käytä tulppia kiinnittäessäsi ikkunoita betoniseinään. Puupalkkeihin riittävät ruuvit. Sitten vain hienosäädät varovasti, jottei lasi rikkoudu. Muista tilkitä ikkunasi. Siihen voit käyttää vaikkapa saumausvaahtoa.

PVC-ikkunat ovat helppohoitoiset
PVC-ikkunat pitävät lämmön sisällä ja kylmän ulkona. Ikkunoissa on 3-kertainen eristyslasi, joka on argonilla täytetty. Argon on jalokaasu, joka eristää ilmaa paremmin. Kaikki ilmanvaihto tulee siis tapahtumaan sinun omilla ehdoillasi. Kontrolloidulla ilmanvaihdolla vaihdat tunkkaisen ja huonolaatuisen sisäilman puhtaaseen ja raikkaaseen ilmaan, joka lisää kotisi viihtyvyyttä. Muista kuitenkin tarkistaa tiivisteet säännöllisesti ja sivele niitä myös tarpeen vaatiessa huoltopakkauksen mukana tulleella öljyllä. Ikkunoiden pesun yhteydessä on myös hyvä puhdistaa kantit ja karmit. Muista käyttää pH-neutraalia puhdistusainetta. Emme myöskään suosittele ikkunan puhdistusta terävillä tai raapivilla työkaluilla, kuten esimerkiksi puukolla, erilaisilla terillä tai teräsvillalla. Ikkunoiden puhdistukseen ei myöskään suositella syövyttäviä puhdistusaineita, kuten spriitä tai bensiiniä, eikä liuotinaineita, sillä ne voivat jättää jälkiä karmeihin ja ikkunaan.

Tiiviit PVC-ikkunat pitävät lämmön - tilaa Byggmaxilta
Tiiviit ja helposti asennettavat PVC-ikkunat Byggmaxilta. Laadukkaat ikkunamme pitävät lämmön sisällä ja kylmän ulkona, eikä lompakkosikaan kärsi. Tutustu valikoimaamme ja hanki omasi.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.