Ilmanvaihtotarvikkeet

Ilmanvaihtotarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmään kuuluvat mm. korvausilma- ja poistoilmaventtiilit. Korvausilmaventtiili sekoittaa tuloilmaa oikeassa suhteessa huoneilmaan niin, että ilmanjako on katkeamaton ja vedoton. Venttiileissä on useita eri värivaihtoehtoja jokaiseen sisustukseen ja niitä on saatavilla eri kokoisina.

Tuo raikkautta sisälle laadukkailla ilmanvaihtotarvikkeilla
Ilmanvaihtojärjestelmässä korvausilmaventtiilit tulee sijoittaa oleskelutiloihin, kuten makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja saunaan. Näin ilma tulee ensin sinne, missä ihmiset viettävät eniten aika. Ulkoilma tulee sisään venttiilien kautta ja sen mukana tulevat epäpuhtaudet suodattuvat. Poistoilmaventtiilien paikka on vessassa, keittiössä, vaatehuoneessa ja suihkutilassa. Jokaisessa huoneessa tulee olla joko poistoilma- tai korvausventtiili. Nyrkkisääntönä on, että hankit yhden venttiilin jokaista 20 lattianeliömetriä kohden. Riittävä määrä venttiilejä tasoittaa ilmavirtaa. Korvausilmaventtiilit kannattaa sijoittaa niin korkealle kuin mahdollista, jotta kylmä tuloilma lämpenee ennen laskeutumista oleskelutilaan. Muista, että korvausilmaventtiilissä on usein ilmansuodatin. Suodattimen puhdistusväli voi vaihdella kahdesta kuukaudesta puoleen vuoteen. Suodatin on syytä vaihtaa kokonaan, kun se on tummunut. Keittiöön kuuluu liesituuletin, koska ilman sitä kaikki lieden yläpuolella olevat materiaalit saavat rasvakerroksen. Hae edulliset ilmanvaihtotarvikkeet Byggmaxilta.

Puhdista ja vaihda itse ilmanvaihtolaitteiden suodattimet
Suuri osa ajasta vietetään sisäilmaa hengittäen. Sisäilman laadulla on merkitystä vireyteen, unenlaatuun ja terveyteen. Hyvä ilmanvaihto vaikuttaa myös rakennukseen: vuosihuoltojen väli pitenee, korjauksien tarve ja asumiskustannukset vähenevät. Ilmanvaihtolaitteiden suodattimet voi puhdistaa itse, mutta ilmanvaihtokanavien puhdistamisen tekee ammattilainen. Ilmanvaihtoon kannattaa kiinnittää huomiota. Toimiva ilmanvaihtojärjestelmä ylläpitää sisäilman korkeaa laatua sääoloista ja ulkoilman muutoksista huolimatta. Kun hankit laadukkaat ilmanvaihtotarvikkeet, sisällä syntyvät epäpuhtaudet ja kosteus kulkevat ulos poistoilmakanavista ja raikas ilma vuorostaan sisään. Korvausilmaventtiilissä oleva termostaatti säätelee ilmanvaihtoa pienemmälle tai suuremmalle ulkolämpötilan mukaan. Lämpö- ja äänieristeinä käytetään rakennuksissa mineraalivillaa. Rakentajan mineraalivillat voivat olla joko lasi- tai kivivillaa. Ne sisältävät sideaineena bakeliittiliimaa, joka on paloarkaa. Painava- tai tyyppihyväksytty kevyt mineraalivilla luokitellaan kuitenkin palamattomaksi rakennustarvikkeeksi. Ilmanvaihtolaitteisiin on saatavilla myös täydentäviä tuotteita, kuten työkaluja ja kiinnitystarvikkeita.

Monipuoliset ilmanvaihtotarvikkeet Byggmaxilta
Saat edulliset ilmanvaihtotarvikkeet Byggmaxilta. Käytä turvallista 3D-securea korttimaksuihin ja maksa tarvittaessa myös laskulla. Tilaa tuotteet nopealla kotiinkuljetuksella tai lainaa perävaunu ilmaiseksi.

Näytä enemmän
Suodata

26 Tulokset

Järjestä
Habo
Habo 102
37 99  € /kpl
Habo
Alusinkki
29 99  € /kpl
Habo
Habo 586
19 99  € /kpl
Aqara
Valkoinen
43  €
Habo
Habo 1214, 100 mm:n venttiiliin
1 35  € /kpl
Coway
A3 medium -suodatin ja HEPA-suodatin
83  €
Habo
Leveys 600 mm, pituus 10 m
39 99  € /kpl
Coway
3kpl pölysuodattimia, 1kpl deodoroivia suodattimia, 1kpl HEPA-suodatin
114  €
3-pakkaus
alkaen 5 95  €
Malmbergs
Valkoinen. 100 mm
3 90  €
Habo
Leveys 600 mm, pituus 10 m
57 99  € /kpl
3-pakkaus
alkaen 6 96  €
Habo
Habo 286
7 99  € /kpl
SmartMi
Musta
33  €
SmartMi
Musta
43  €
Habo
Habo 3500
4 45  € /kpl
Habo
Habo 3000
9 45  € /kpl
Coway
1kpl deodoroivia suodattimia, 1kpl HEPA-suodatin
100  €
Habo
Habo, tiilijulkisivuun, 10 kpl
7 99  € /kpl
SmartMi
Harmaa
33  €
Habo
Habo 5500
35 99  € /kpl
Coway
2kpl MCC medium -suodattimia, 1kpl Deodoroiva suodatin, 1kpl HEPA-suodatin
154  €
Coway
Suodatinsetti 1 vuoden käyttö
181  €
Coway
3kpl Hiilisuodatin, 1kpl HEPA-suodatin
74  €