Jalkalista SX104 200X14,8X1,7

200x14,8x1,7cm, duropolymeeri, valkoinen
Tuotenumero: 662058
Paino: 1
Korkeassa SX104 -lattialistassa on nykyaikaiset ja ryhdikkäät linjat. Sen takana on tilaa johdoille.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
4-7 arkipäivän sisällä
39 95 /kpl
st
Jalkalista SX104 200X14,8X1,7
Sisustuslistoja ei tarvitse tehdä puusta. Tämä lattialista on valmistettu helposti työstettävästä muotonsa säilyttävästä muovista. Lista on helppo kiinnittää itse liimalla ja maalata sitten, jolloin koriste sulautuu hyvin seinään. Mikäli vanhasta talosta on päässyt listoja ja stukkokoristeita katoamaan, entinen ympäristö on helppo luoda uudestaan. Nykyaikaisessa sisustamisessa on helppo leikitellä eri aikakausien muodoilla ja luoda oman luonteen mukainen kodikas ympäristö.
Korkeassa SX104 -lattialistassa on nykyaikaiset ja ryhdikkäät linjat. Sen takana on tilaa johdoille.230 voltin asennukset on teetettävä pätevällä sähköasentajalla. Kaapelikanavaa voi käyttää myös matalajännitekaapelien tai kaiutinjohtojen viemiseen.

Asennus

Tuotetta sahataan, hiotaan ja työstetään tavallisilla käsityökaluilla ennen asennusta. Asennus tehdään DecoFix Pro -liimalla. Liitokset liimataan DecoFix Extra -liimalla. Ylimääräinen liima kuivataan heti vedellä tai miedolla saippualiuoksella.

Duropolymeeri

Duropolymeeri on iskun- ja vednekestävä erittäin tiheä muoviseos. Materiaalin pinta soveltuu hyvin maalattavaksi ja hienosyisetkin yksityiskohdat erottuvat selkeästi. Sitä voi hioa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennettaessa. Voidaan käyttää myös ulkona. Puhdistettessa materiaali kestää kosteutta ja useimpia puhdistusaineita.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero SX104
Tavaramerkki Orac Decor