Kaasupolttimet Imperial Kaksoisputki Broil King

Tuotenumero: 687167557
Dual-Tube polttoputket ovat ruostumattomia ja sopivat Broil King Regal ja Imperial grilleihin.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Kaasupolttimet Imperial Kaksoisputki Broil King

Dual-Tube polttoputket ovat ruostumattomia ja sopivat Broil King Regal ja Imperial grilleihin. Suosittelemme vaihtamaan collectorboxin samanaikaisesti polttoputkien vaihtamisen kanssa. Valitse collectorbox, joka vastaa grillisi polttimien määrää.

Tarvitsetko Broil King varaosia, varmista, että ostat alkuperäisiä varaosia. Ruostumattomat Dual-Tube polttoputket Broil King Regal ja Imperial. Kun vaihdat polttoputket, suosittelemme myös samanaikaisesti vaihtamaan collectorboxin (etureunan kaareva alue). Valitse collectorbox, joka vastaa polttimien määrää grillissasi. Sisältää 1 kpl polttoputken. Pituus 43,8 cm.

  • Patentoitu muotoilu tarjoaa tasaisemman lämmön
  • Imperial- ja Regal-kaasugrilleihin
  • Pituus 43,8 cm


Kun suorituskyky kohtaa ylellisyyden.
Broil King® Imperial™ -grillivalikoima on saanut inspiraationsa ammattilaisten kokkauslaitteista, ja se on suunniteltu todelliselle grillauksen harrastajalle, joten voit nauttia erityisistä hetkistä ystävien ja perheen kanssa. Imperial™-sarjan muotoiltu ulkopuoli tarjoaa parasta laatua ja ulkonäköä. Voit kuitenkin olla varma, että Imperial™-sarjassa ei ole kyse vain ulkonäöstä. Voit luottaa siihen, että jokainen malli tarjoaa ylivoimaisen suorituskyvyn, jossa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin ja edistyksellisiin ominaisuuksiin.

Luottamus - sisäänrakennettu jokaiseen grilliin.
Regal™-keittimessä on enemmän tyyliä ja toimintoja kuin koskaan aiemmin, ja se tarjoaa samalla legendaariset ruoanlaittotulokset, joita voit aina odottaa Broil King® -keittimiltä. Kaikki ne ominaisuudet, jotka ovat tehneet meistä alan johtavan yrityksen, ovat jokaisessa Regal™-mallissa, aina muotoilusta ja viimeistelystä erinomaisiin grillaustuloksiin. Ulkokokin, joka etsii parasta sekä tyylissä että toiminnassa, ei tarvitse etsiä enempää kuin Regal™-sarjaa.


Gasolgrillar
Broil King® -kaasugrillit on tehty suorituskykyisiksi, ja ne tarjoavat sinulle vertaansa vailla olevaa monipuolisuutta ulkokeittiössä. Legendaarisen Broil King® -grillausjärjestelmän ansiosta voit valmistaa grillissä lähes mitä tahansa ja miten haluat. Saat täydellisesti grillattua lihapaloja, grillattua kanaa tai isompia lihapaloja, ja voit jopa paistaa ja valmistaa jälkiruokia. Grillijärjestelmän jokainen osa on suunniteltu ja suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten, ja kun ne yhdistetään, tulokset ovat yksinkertaisesti erinomaisia. Broil King® -grillin upeasta grillimausta ei voi erehtyä.


Mitata

  • Leveys: 4,6 cm
  • Syvyys: 4,3 cm
  • Korkeus: 46,7 cm
  • Paino: 0,48 kg

Erittely

  • Materiaali: Ruostumaton teräs

Näytä enemmän
Tavaramerkki Broilking