Rännit ja kourut

Rännit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Laadukkaat ja helposti puhdistettavat kourut löydät sopivan edulliseen hintaan Byggmaxin laajasta valikoimasta. Meiltä hankit nopeasti kaikki muutkin hyvin toimivat ja näppärät sadevesijärjestelmät talosi rakenteiden turvaksi.

Hanki taloosi toimiva sadevesijärjestelmä
Laadukas ja asianmukaisesti asennettu sadevesijärjestelmä suojaa talon rakenteita sadevedeltä. Rännit ja kourut ohjaavat veden sille tarkoitettuja kanavia pitkin riittävän kauas talon seinistä ja muista rakenteista. On tärkeä huolehtia myös siitä, että sadevesikourut puhdistetaan säännöllisesti niihin pudonneista puunlehdistä ja neulasista. Tällä tavalla saa helposti estettyä talon homevaurioita, koska räystäs- ja seinärakenteet pysyvät kuivina. Kaikista kourumateriaaleista kestävin on alumiini. Rakennusmääräystenkin mukaisesti asennetut sadevesikourut joutuvat koville lumisina talvina, jolloin katolla oleva painava lumi painaa niitä alaspäin. Tämän pulman voit ratkaista helposti asentamalla koko lappeen osuudelle ulottuvat lumiesteet. Rännien kannakkeet kannattaa myös tarkistaa puhdistuksen yhteydessä. Sadevesijärjestelmät on helppo asentaa itse, kunhan seuraa tarkasti niiden mukana olevia ohjeita.

Suojaa talosi kosteudelta
Rakennusvaiheessa talo pitää aina suojata huolellisesti kosteudelta sekä sisä- että ulkopuolelta. Miten tämä suojaus sitten tehdään? Kunnon salaojitus ja vesieristys suojaavat taloasi kosteudelta ja siitä aiheutuvilta homevaurioilta. Salaojilla pyritään estämään kosteuden nousemista talon perustuksiin. Patolevy puolestaan poistaa kosteutta perustuksista. Salaojituksella saadaan minimoitua myös talon routavauriot. Kestävät ja korkeatasoiset rännit ohjaavat sadeveden sitä varten oleviin sadevesikaivoihin. Tällä tavalla vesi ei jää lammikoiksi talon seinustalle eikä tulvi kellariin. Tarvikkeet tähän kaikkeen löytyvät Byggmaxin valikoimista. Etenkin talon märkätiloissa pakollista vesieristystä voi tehdä rakennuslevyillä, jotka pitävät vettä. Vesieristysainetta tulee levittää paksulti seiniin ja lattioihin tulevien laattojen alle. Huolellisilla vesieristyksillä rakennetaan kestäviä ja pitkäikäisiä taloja.

Rännit ja rännien osat kätevästi Byggmaxilta
Hanki kestävät rännit Byggmaxilta ja saat laatua järkevään sekä edulliseen hintaan. Osta tarvitsemasi tuotteet meiltä ja toteuta unelmasi. Tilaa kaikki tärkeät tarvikkeesi jo tänään.

24 tuotetta

 1. Sadevesikouru
  4m valkoinen 125mm
  Sadevesikouru
  Hinta alkaen
  20 95 /kpl
 2. Sadevesikouru
  4m musta 125mm
  Sadevesikouru
  Hinta alkaen
  20 95 /kpl
 3. Lumieste LE8
  3 m, tiilikatoille
  Lumieste LE8
  Hinta alkaen
  51 20 /kpl
 4. Lumieste LE9
  3 m, tiilikuvioiselle peltikatolle
  Lumieste LE9
  Hinta alkaen
  44   /kpl
 5. Päätysulku
  Musta
  Päätysulku
  Hinta alkaen
  6 45 /kpl
 6. Kourukoukku
  Säädettävä, valkoinen, 125mm
  Kourukoukku
  Hinta alkaen
  3 60 /kpl
 7. Kourukoukku
  Säädettävä, musta, 125mm
  Kourukoukku
  Hinta alkaen
  3 60 /kpl
 8. Ruuvi 4,8X28 Musta
  250 Kpl/Pkt
  Ruuvi 4,8X28 Musta
  Hinta alkaen
  12 76 /kpl
 9. Kiilapala Kourukoukkuun
  Kiilapala Kourukoukkuun
  Kiilapala Kourukoukkuun
  Hinta alkaen
  1 09 /kpl
 10. Kourukoukku
  Lyhyt, 70mm, musta, 125mm
  Kourukoukku
  Hinta alkaen
  2 80 /kpl
 11. Syöksyn Kiinnikkeen Pohja
  Sinkitty
  Syöksyn Kiinnikkeen Pohja
  Hinta alkaen
  1 39 /kpl
 12. Kourukoukku
  Lyhyt, 70mm, valkoinen, 125mm
  Kourukoukku
  Hinta alkaen
  2 80 /kpl

24 tuotetta