Rännit ja kourut

Rännit ja kourut Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Laadukkaat ja helposti puhdistettavat kourut löydät sopivan edulliseen hintaan Byggmaxin laajasta valikoimasta. Meiltä hankit nopeasti kaikki muutkin hyvin toimivat ja näppärät sadevesijärjestelmät talosi rakenteiden turvaksi.

 

Rännit ja kourut sateen varalle

Laadukas ja asianmukaisesti asennettu sadevesijärjestelmä suojaa talon rakenteita sadevedeltä. Rännit ja kourut ohjaavat veden sille tarkoitettuja kanavia pitkin riittävän kauas talon seinistä ja muista rakenteista. On tärkeä huolehtia myös siitä, että sadevesikourut puhdistetaan säännöllisesti niihin pudonneista puunlehdistä ja neulasista. Tällä tavalla saa helposti estettyä talon homevaurioita, koska räystäs- ja seinärakenteet pysyvät kuivina. Kaikista kourumateriaaleista kestävin on alumiini. Rakennusmääräystenkin mukaisesti asennetut sadevesikourut joutuvat koville lumisina talvina, jolloin katolla oleva painava lumi painaa niitä alaspäin. Tämän pulman voit ratkaista helposti asentamalla koko lappeen osuudelle ulottuvat lumiesteet. Rännien kannakkeet kannattaa myös tarkistaa puhdistuksen yhteydessä. Sadevesijärjestelmät on helppo asentaa itse, kunhan seuraa tarkasti niiden mukana olevia ohjeita.

 

Rännit ja kourut suojaavat talosi kosteudelta

Rakennusvaiheessa talo pitää aina suojata huolellisesti kosteudelta sekä sisä- että ulkopuolelta. Miten tämä suojaus sitten tehdään? Kunnon salaojitus ja vesieristys suojaavat taloasi kosteudelta ja siitä aiheutuvilta homevaurioilta. Salaojilla pyritään estämään kosteuden nousemista talon perustuksiin. Patolevy puolestaan poistaa kosteutta perustuksista. Salaojituksella saadaan minimoitua myös talon routavauriot. Kestävät ja korkeatasoiset rännit ohjaavat sadeveden sitä varten oleviin sadevesikaivoihin. Tällä tavalla vesi ei jää lammikoiksi talon seinustalle eikä tulvi kellariin. Tarvikkeet tähän kaikkeen löytyvät Byggmaxin valikoimista. Etenkin talon märkätiloissa pakollista vesieristystä voi tehdä rakennuslevyillä, jotka pitävät vettä. Vesieristysainetta tulee levittää paksulti seiniin ja lattioihin tulevien laattojen alle. Huolellisilla vesieristyksillä rakennetaan kestäviä ja pitkäikäisiä taloja.

 

Rännikouru kätevästi Byggmaxilta

Hanki kestävä rännikouru Byggmaxilta ja saat laatua järkevään sekä edulliseen hintaan. Osta tarvitsemasi tuotteet meiltä ja toteuta unelmasi. Tilaa kaikki tärkeät tarvikkeesi jo tänään.

20 tuotetta

 1. Puhdistussuppilo
  Lehtisiivilä, musta
  Puhdistussuppilo
  Hinta alkaen
  1 09 /kpl
 2. Sadevesikouru
  4m musta 125mm
  Sadevesikouru
  Hinta alkaen
  20 95 /kpl
 3. Sadevesikouru
  4m valkoinen 125mm
  Sadevesikouru
  Hinta alkaen
  20 95 /kpl
 4. Syöksyn Kiinnikkeen Pohja
  Sinkitty
  Syöksyn Kiinnikkeen Pohja
  Hinta alkaen
  1 39 /kpl
 5. Päätysulku
  Musta
  Päätysulku
  Hinta alkaen
  6 45 /kpl

20 tuotetta