Rännit ja kourut

Rännit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Laadukkaat ja helposti puhdistettavat kourut löydät sopivan edulliseen hintaan Byggmaxin laajasta valikoimasta. Meiltä hankit nopeasti kaikki muutkin hyvin toimivat ja näppärät sadevesijärjestelmät talosi rakenteiden turvaksi.

Hanki taloosi toimiva sadevesijärjestelmä
Laadukas ja asianmukaisesti asennettu sadevesijärjestelmä suojaa talon rakenteita sadevedeltä. Rännit ja kourut ohjaavat veden sille tarkoitettuja kanavia pitkin riittävän kauas talon seinistä ja muista rakenteista. On tärkeä huolehtia myös siitä, että sadevesikourut puhdistetaan säännöllisesti niihin pudonneista puunlehdistä ja neulasista. Tällä tavalla saa helposti estettyä talon homevaurioita, koska räystäs- ja seinärakenteet pysyvät kuivina. Kaikista kourumateriaaleista kestävin on alumiini. Rakennusmääräystenkin mukaisesti asennetut sadevesikourut joutuvat koville lumisina talvina, jolloin katolla oleva painava lumi painaa niitä alaspäin. Tämän pulman voit ratkaista helposti asentamalla koko lappeen osuudelle ulottuvat lumiesteet. Rännien kannakkeet kannattaa myös tarkistaa puhdistuksen yhteydessä. Sadevesijärjestelmät on helppo asentaa itse, kunhan seuraa tarkasti niiden mukana olevia ohjeita.

Suojaa talosi kosteudelta
Rakennusvaiheessa talo pitää aina suojata huolellisesti kosteudelta sekä sisä- että ulkopuolelta. Miten tämä suojaus sitten tehdään? Kunnon salaojitus ja vesieristys suojaavat taloasi kosteudelta ja siitä aiheutuvilta homevaurioilta. Salaojilla pyritään estämään kosteuden nousemista talon perustuksiin. Patolevy puolestaan poistaa kosteutta perustuksista. Salaojituksella saadaan minimoitua myös talon routavauriot. Kestävät ja korkeatasoiset rännit ohjaavat sadeveden sitä varten oleviin sadevesikaivoihin. Tällä tavalla vesi ei jää lammikoiksi talon seinustalle eikä tulvi kellariin. Tarvikkeet tähän kaikkeen löytyvät Byggmaxin valikoimista. Etenkin talon märkätiloissa pakollista vesieristystä voi tehdä rakennuslevyillä, jotka pitävät vettä. Vesieristysainetta tulee levittää paksulti seiniin ja lattioihin tulevien laattojen alle. Huolellisilla vesieristyksillä rakennetaan kestäviä ja pitkäikäisiä taloja.

Rännit ja rännien osat kätevästi Byggmaxilta
Hanki kestävät rännit Byggmaxilta ja saat laatua järkevään sekä edulliseen hintaan. Osta tarvitsemasi tuotteet meiltä ja toteuta unelmasi. Tilaa kaikki tärkeät tarvikkeesi jo tänään.

Tuote 1-24 (43)

 1. Lumieste LE8
  3 m, tiilikatoille
  Lumieste LE8
  Hinta alkaen
  51 20 /kpl
 2. Sadevesikouru
  4m valkoinen 125mm
  Sadevesikouru
  Hinta alkaen
  20 95 /kpl
 3. Sadevesikouru
  4m musta 125mm
  Sadevesikouru
  Hinta alkaen
  20 95 /kpl
 4. Ruuvi 4,8X28 Musta
  250 Kpl/Pkt
  Ruuvi 4,8X28 Musta
  Hinta alkaen
  12 76 /kpl
 5. Syöksytorvi
  1m musta 90mm
  Syöksytorvi
  Hinta alkaen
  7 92 /kpl
 6. Lumieste LE9
  3 m, tiilikuvioiselle peltikatolle
  Lumieste LE9
  Hinta alkaen
  44   /kpl
 7. Syöksyputki Musta
  Musta
  Syöksyputki Musta
  Hinta alkaen
  2 69 /kpl
 8. Päätysulku
  Musta
  Päätysulku
  Hinta alkaen
  6 45 /kpl
 9. Kiilapala Kourukoukkuun
  Kiilapala Kourukoukkuun
  Kiilapala Kourukoukkuun
  Hinta alkaen
  1 09 /kpl
 10. Mutka
  70°. musta, 90mm
  Mutka
  Hinta alkaen
  7 92 /kpl
 11. Syöksytorvi
  1m valkoinen 90mm
  Syöksytorvi
  Hinta alkaen
  7 92 /kpl
 12. Seinäkiinnike
  Musta, 90mm
  Seinäkiinnike
  Hinta alkaen
  2 48 /kpl
 13. Kourun pääty
  Uni, musta 125mm
  Kourun pääty
  Hinta alkaen
  4 40 /kpl
 14. Kourun kulma
  Ulko, musta, 125mm
  Kourun kulma
  Hinta alkaen
  17 96 /kpl

Tuote 1-24 (43)