Kattomaali Valkoinen

Saatavana useita kokoja
Tuotenumero: 188051
Midun Kattomaali on vesiohenteinen ja täyshimmeä maali, jolla on erinomainen peittävyys.
Näytä enemmän
Tilavuus:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kattomaali Valkoinen

Midun Kattomaali on vesiohenteinen ja täyshimmeä maali, jolla on erinomainen peittävyys. Se on tarkoitettu uusien tai aiemmin maalattujen kattojen maalaamiseen sisätiloissa.

Maalin sisältämien pigmentin ja sidosaineiden korkean laadun ansiosta sillä on hyvä peittävyys ja se antaa maalatuille seinille pestävän pinnan joissa on erinomainen valonkestävyys. Lisäksi maali on helposti maalattavaa.

HUOM! Maalia ei sovellu käytettäväksi uusien puukattojen tai savun ja nikotiinin värjäämien kattojen maalaamiseen. Suosittelemme, että tällaiset pinnat maalataan ensin tarkoitukseen soveltuvalla pohjamaalilla.

Vinkkejä katon maalaamiseen sisätiloissa


Esityöt

Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu luovat perustan onnistuneelle maalaustulokselle.

Huoneen lämpötila vaikuttaa olennaisesti lopputulokseen. Älä maalaa alle +5 asteen lämpötilassa. Muista suojata lattia ja huonekalut kunnolla ennen aloittamista.

Maalaaminen

Aloita maalaus aina rajaamalla ensin siveltimellä katonraja.

Sileään kattopintaan valitaan lyhytnukkainen tela. Karkeaan pintaan soveltuu paremmin pitkänukkainen tela. Mikäli katto tarvitsee toisen maalikerroksen maalaa uusi kerros poikittain edelliseen nähden. Viimeisen kerroksen tulisi aina olla kohti sitä ikkunaa, mistä tulee sisään eniten valoa.

Remontoidessasi koko huonetta, suosittelemme että katto maalataan ensin, ennen seinien tapetointia tai maalaamista. Näin vältyt mahdollisilta maalitahroilta uudella seinäpinnalla.

Midun Kattomaali on kuiva 1-2 tunnin ja päällemaalattavissa 4 tunnin kuluttua. Maali on täysinkuiva noin 48 tunnin kuluttua.

Maalauksen jälkeen

Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne vedellä. Sulje purkki huolellisesti käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää

Älä kaada maalia tai lakkaa viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit keräyspisteeseen.

Onnea maalaamiseen!
Näytä enemmän
Merkinnät
EU
Vaaralausekkeet
H208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Turvalausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Tavaramerkki Midun
Tavarantoimittajan tuotenumero 188051