Tiskialtaat

Tiskiallas on yksi keittiön tärkeimmistä osista. Se ei ole vain astioiden pesupaikka, vaan se toimii myös huoneen keskipisteenä. Byggmax.fi-sivustolla tarjoamme laajan valikoiman keittiöaltaita, jotka vastaavat tarpeitasi ja budjettiasi. Olitpa sitten remontoimassa keittiötäsi tai rakentamassa uutta, meiltä löytyy varmasti tiskiallas, joka sopii täydellisesti tyyliisi ja mieltymyksiisi.

 

Erityyppiset tiskialtaat

Tarjoamme erityyppisiä keittiöaltaita, kuten yksi- ja kaksialtaisia vaihtoehtoja. Yksialtaiset tiskialtaat sopivat hyvin pieniin keittiöihin tai koteihin, joissa on vain yksi kokki. Kaksialtaiset tiskialtaat puolestaan sopivat erinomaisesti suurempiin keittiöihin ja niille, jotka haluavat erottaa tiskaamiseen liittyvät työvaiheet toisistaan.


Tiskialtaiden materiaalit

Keittiöaltaat on valmistettu huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden vuosiksi eteenpäin. Kaksi suosituinta tarjoamaamme materiaalia ovat ruostumaton teräs ja graniitti.


Ruostumaton teräs on käytännöllinen ja suosittu valinta monien kodinomistajien keskuudessa kestävyytensä, edullisuutensa ja helpon puhdistettavuutensa vuoksi. Tämä materiaali kestää korroosiota, ruostetta ja tahroja, joten se on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat pesualtaan, joka kestää vuosien saatossa. Lisäksi sen tyylikäs ja moderni ulkonäkö tuo tyylikkään lisän mihin tahansa keittiön suunnitteluun.


Graniittiset tiskialtaat puolestaan ovat poikkeuksellisen kestäviä ja sietävät korkeita lämpötiloja vahingoittumatta. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan kiireisiin keittiöihin, joissa käytetään usein kuumia kattiloita ja pannuja.

 

Tiskialtaat Byggmax.fi -sivulla

Byggmax.fi:ssä meidän on helppo löytää tarpeisiisi sopiva tiskiallas. Tarjoamme laadukkaita tuotteita luotettavilta tuotemerkeiltä, ja hintamme ovat aina kilpailukykyiset. Asiantuntijatiimimme on myös käytettävissäsi auttamaan sinua oikean tiskialtaan valinnassa ja vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi. Tutustu keittiöaltaiden valikoimaamme jo tänään ja tee keittiöstäsi toimiva ja tyylikäs tila.

Näytä enemmän
Suodata

180 Tulokset

Järjestä
Stala
175  €
Stala
Saatavana useita värejä
Stala
159  €
Stala
175  €
Stala
445  €
Nordic-Tech
349 95  €
Stala
189  €
Stala
349  €
Intra
Saatavana useita kokoja
Nordic-Tech
Valkoinen, 1000x600x900 mm
Alkaen 569 95  €
Stala
399  €
Stala
155  €
Stala
575  €
Nordic-Tech
229 95  €
Stala
379  €