Kierreportaat Spin Z-T Fontanot

Halkaisija 1200mm
Tuotenumero: 664463
Paino: 190
Kierreportaat, valmistettu galvanoidusta teräksestä ja PVC:stä. Toimitetaan valmiina keskitolpan, porrasaskelmien, porrastasanteen, porraskaiteen, helojen/tarvikkeiden ja asennusohjeiden kanssa.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
5-6 viikot
1379   /kpl
kpl
Kierreportaat Spin Z-T Fontanot
Fontanot on porrasvalmistaja, jonka Albinin veljekset perustivat vuonna 1947 verstaassaan Riminin kaupungissa. Albinin perheen käsityömestarit valmistivat suurella antaumuksella puuportaita, joiden tyyli oli omaleimainen ja yksilöllinen. Tuotteiden korkean laadun ansiosta he kuuluivat pian alueen arvostetuimpiin porrasvalmistajiin

Fontanot Spin Z-T 030

Kierreportaat, valmistettu galvanoidusta teräksestä ja PVC:stä. Toimitetaan valmiina keskitolpan, porrasaskelmien, porrastasanteen, porraskaiteen, helojen/tarvikkeiden ja asennusohjeiden kanssa. Kierreportaat on helppo ja nopea asentaa ilman erikoistyökaluja. Saatavilla olevat kierreportaiden halkaisijat ovat 1 200, 1 400 ja 1 600 mm. Katon korkeus lattiasta lattiaan 273-305 cm. Kaikki metalliosat on galvanoitu. Portaat ovat miellyttävät ja turvalliset, ja ne voidaan asentaa kiertymään vasemmalle tai oikealle. Kierreportaat sopivat suoriin ja neliskulmaisiin kattoaukkoihin. Saatavilla on sopiva suojakaide sekä suoriin että pyöreisiin kattoaukkoihin. Suojakaide on samaa mallia kuin porraskaide ja toimii kattoaukon suojana.

Vakioyhdistelmä Spin Z-T 030 koostuu seuraavista osista:
12 sinkittyä porrasaskelmaa
1 kolmion muotoinen sinkitty poistumistaso
Valmis kaide ja sinkityt pystytuet
Askelman korkeus säädettävissä välillä 21–23,5 cm
2 vuoden takuu

Mittatilaustuote

Tämä tuote valmistetaan tilauksesta, joten sen ostoon ei liity peruuttamisoikeutta.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero K14002000
Tavaramerkki Fontanot