Kierreportaat Spin Z-T Fontanot

Halkaisija 1400mm
Tuotenumero: 664463
Kierreportaat, valmistettu galvanoidusta teräksestä ja PVC:stä. Toimitetaan valmiina keskitolpan, porrasaskelmien, porrastasanteen, porraskaiteen, helojen/tarvikkeiden ja asennusohjeiden kanssa.
Näytä enemmän
Leveys:
st
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kierreportaat Spin Z-T Fontanot

Fontanot on porrasvalmistaja, jonka Albinin veljekset perustivat vuonna 1947 verstaassaan Riminin kaupungissa. Albinin perheen käsityömestarit valmistivat suurella antaumuksella puuportaita, joiden tyyli oli omaleimainen ja yksilöllinen. Tuotteiden korkean laadun ansiosta he kuuluivat pian alueen arvostetuimpiin porrasvalmistajiin

Fontanot Spin Z-T 030

Kierreportaat, valmistettu galvanoidusta teräksestä ja PVC:stä. Toimitetaan valmiina keskitolpan, porrasaskelmien, porrastasanteen, porraskaiteen, helojen/tarvikkeiden ja asennusohjeiden kanssa. Kierreportaat on helppo ja nopea asentaa ilman erikoistyökaluja. Saatavilla olevat kierreportaiden halkaisijat ovat 1 200, 1 400 ja 1 600 mm. Katon korkeus lattiasta lattiaan 273-305 cm. Kaikki metalliosat on galvanoitu. Portaat ovat miellyttävät ja turvalliset, ja ne voidaan asentaa kiertymään vasemmalle tai oikealle. Kierreportaat sopivat suoriin ja neliskulmaisiin kattoaukkoihin. Saatavilla on sopiva suojakaide sekä suoriin että pyöreisiin kattoaukkoihin. Suojakaide on samaa mallia kuin porraskaide ja toimii kattoaukon suojana.

Vakioyhdistelmä Spin Z-T 030 koostuu seuraavista osista:
12 sinkittyä porrasaskelmaa
1 kolmion muotoinen sinkitty poistumistaso
Valmis kaide ja sinkityt pystytuet
Askelman korkeus säädettävissä välillä 21–23,5 cm
2 vuoden takuu

Mittatilaustuote

Tämä tuote valmistetaan tilauksesta, joten sen ostoon ei liity peruuttamisoikeutta.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero K14002000
Tavaramerkki Fontanot