Klinkkeri Nodo 30x60

beige, 30 x 60, 1,60 m2/pakkaus, pakkasenkestävä
Tuotenumero: 06250
Paino: 30.88
Kestävä ja tyylikäs suorakaiteenmuotoinen klinkkerilaatta. Kulutuskestävyysluokka 4. Pakkaus sisältää 9 beigenväristä laattaa.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
7 95 /m2
kpl
Klinkkeri Nodo 30x60
Kestävä ja tyylikäs suorakaiteenmuotoinen klinkkerilaatta. Kulutuskestävyysluokka 4. Pakkaus sisältää 9 beigenväristä laattaa. Kaakelit ovat savesta poltettuja keraamisia laattoja. Tärkein ero klinkkerin ja kaakelin välillä on niiden huokoisuus: materiaalina klinkkeri on kaakelia huomattavasti tiiviimpää. Tämän vuoksi klinkkeri on kaakelia kestävämpi materiaali ja kestää paremmin esimerkiksi kulutusta, pakkasta ja kemikaaleja.

Tarkista aina pakettien eränumerot ennen tuotteen ostamista, sillä erien värisävyissä voi olla eroja.

Klinkkerejä voidaan käyttää seinä- ja lattialaattoina toisin kuin useita kaakeleita. Kylpyhuoneeseen tarvittavan materiaalin määrää miettiessä on hyvä varata 10 % ylimääräistä, jotta materiaali ei varmasti lopu kesken.

Kulutuskestävyysluokka

Kulutuskestävyys ilmoitetaan seuraavalla neliportaisella asteikolla (2–5):
Luokka 2 - klinkkerilaatta soveltuu sisäkäyttöön tiloihin, joissa laatta ei altistu kovalle kulutukselle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen.
Luokka 3 - klinkkerilaatta soveltuu sisäkäyttöön tiloihin, joissa laatta altistuu suhteellisen kovalle kulutukselle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen ja terassille.
Luokka 4 - klinkkerilaatta soveltuu tiloihin, joissa laatta altistuu kovalle kulutukselle, esimerkiksi toimistoihin ja kokoustiloihin.
Luokka 5 - klinkkerilaatta soveltuu tiloihin, joissa laatta altistuu erittäin kovalle kulutukselle, esimerkiksi myymälöihin ja muihin vilkkaassa käytössä oleviin tiloihin.

Liukkaudenestoluokka

Liukkaudenestoluokat (R9–R11) ilmaisevat laatan liukkauden: mitä korkeampi luku, sitä karheampi pinta.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 06250