Koristekivi Kulma Madera

Kevytbetoni, kulma, 0,93 m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
Tuotenumero: 6753127
Paino: 11.5
Stegun kevytbetonista valmistettujen Madera-koristekivilaattojen avulla voi luoda nopeasti hienostuneen kiviseinän sisä- tai ulkotiloihin. Kulmalaattojen avulla ulkokulmista saa siistit, jos koristekivilaatoilla peitetään useampia seiniä.
Valitse väri
HUOM! Ota huomioon, että näytöllä näkyvä väri ei aina vastaa todellisuutta.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
4-5 viikon sisällä
Klikkaa & nouda
37   /kpl
st
Koristekivi Kulma Madera
Stegun kevytbetonista valmistettujen Madera-koristekivilaattojen avulla voi luoda nopeasti hienostuneen kiviseinän sisä- tai ulkotiloihin. Koristekivilaatoista syntyy beige seinä, joka näyttää ohuista liuskekivistä rakennetulta. Kulmalaattojen avulla ulkokulmista saa siistit, jos koristekivilaatoilla peitetään useampia seiniä.
Niiden asentaminen ja työstäminen on helppoa eikä siihen tarvita kuin esimerkiksi puu- tai rautasaha. Koristekivilaatat asennetaan laattojen tapaan. Alustan tulee olla mieluiten kova, esimerkiksi betonia, kevytbetonia, tiiliä, muurikiveä, kevytsoraa tai kipsilevyä. Koristekivilaatat liimataan alustaan valmiiksi sekoitetulla laastilla. Huokoiset alustat on käsiteltävä primerilla. Suosittelemme valmiiksi sekoitettua laastia, joka mahdollistaa koristekivilaattojen asennuksen myös puulevyjen, esimerkiksi OSB-levyjen, päälle.

Asennus

Alustan tulee olla puhdas ja kuiva. Kiinnitä seinälle suora lista toisen rivin korkeudelle alhaalta katsottuna. Tarkista vesivaa’alla, että lista on suorassa.
Aseta koristekivilaatat listaa pitkin. Levitä laasti alustalle. Tasoita laasti laastikammalla. Paina laatta paikalleen. Poista ylimääräinen laasti. Jatka seuraavalla laattarivillä. Irrota lista ja kiinnitä lopuksi alimmainen laattarivi. Anna seinän kuivua kaksi vuorokautta. Koristekivilaattoja ei tarvitse saumata, vaan pinnasta tulee heti valmis.

Huomioitavia asioita

Avaa useampi paketti ja ota laattoja vuorotellen eri paketeista, jotta värit sekoittuvat tasaisesti. Ota huomioon, että laasti vie hieman tilaa. Koristekivilaatat ovat 23–27 mm paksuja, mutta laastin kanssa lopulliseksi paksuudeksi tulee 30 mm.

Tiedot

Korkeus: 93 mm
Leveys: 200/340 mm
Paksuus: 23–27 mm
Materiaali: kevytbetoni
Saumat: asennetaan saumojen kanssa
Lukumäärä pakkauksessa: 20 kpl
Määrä pakkauksessa: 0,49 m2
Paino: 11,5 kg/pakk
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero ST-N-MAD-001-1
Tavaramerkki Stegu