Kylpyhuonesisustus

Kylpyhuonesisustus Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Jos sinulla on mielessäsi uusi kylpyhuonesisustus, Byggmax tarjoaa laajan valikoiman erilaisia sisustustarvikkeita kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin. Osta uusi pyyhekoukku, -kuivain, naulakko tai mikä tahansa muu sisustustarvike helposti ja nopeasti meiltä.

Päivitä kylpyhuoneesi kauniilla sisustustarvikkeilla
Monelle oman kodin kylpyhuoneen päivittäminen voi tuntua vaivalloiselta. Tällöin kylpyhuone jää uusimatta ja se jää näyttämään samalta vuodesta toiseen. Uuden luominen ei välttämättä vaadi rakenteiden purkamista tai muita radikaaleja toimenpiteitä. Kylpyhuonesisustus on helppo ja nopea päivittää kauniilla sisustustarvikkeilla. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia pieniä sisustustarvikkeita kaikkiin kylpyhuoneisiin. Voit valita monen värisiä ja eri materiaaleista valmistettuja tuotteita riippuen omasta tyylistäsi ja kylpyhuoneestasi. Jokaiselle on tärkeää, että kylpyhuone pysyy siistinä, raikkaana ja uuden tuntuisena. Vaihda helposti asennettava wc-paperiteline ja tällä pienellä teolla saat kokonaan uuden ilmeen kylpyhuoneeseesi. Valitse uudet pyyhetelineet, -nupit ja -kuivain, saippuateline, koukkuja ja naulakoita. Näin luot itsellesi kauniin ja uusitun kylpyhuoneen helposti, nopeasti ja vaivatta.

Siisti ja uuden tuntuinen kylpyhuone omaan kotiisi
Kylpyhuoneessa tulee vietettyä paljon aikaa päivittäin ja siksi sitä tulisi hoitaa ja muuttaa säännöllisin väliajoin. Uudet sisustustarvikkeet on todella helppo ja nopea asentaa. Valitse kylpyhuoneeseesi esimerkiksi uusia telineitä ja nuppeja ja voit järjestää pyyhkeesi niissä kauniisti monella tapaa. Kylpyhuonesisustus koostuu lisäksi kaapeista, peileistä, tasoista ja valaisimista. Sisustuksen osana kannattaa muistaa myös toimivat pistorasiat, jotka tekevät kylpyhuoneestasi turvallisen kaikille. Puhtaus ja raikkaus on tärkeää kylpyhuoneessa: siksi tuotteemme ovatkin helppohoitoisia. Miellyttävintä on se, että tarjoamme kaikki kiinnityksiin tarvittavat tarvikkeet. Voit siis ostaa kaiken samalta istumalta osoitteessa Byggmax.fi. Kylpyhuoneen sisustustarvikkeet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä ja niiden asentaminen käy mutkattomasti jokaiselta, jolla riittää tahtoa kylpyhuoneen remontoimiseen.

Luo unelmiesi kylpyhuonesisustus Byggmaxin avulla
Tee se itse - ja onnistu! Byggmax tarjoaa apua jokaiselle, jonka unelma on laadukas kylpyhuonesisustus. Tilaa helposti asennettavat sisustustarvikkeet mutkattomasti, nopeasti ja turvallisesti meiltä ja aloita kylpyhuoneesi uudistus jo tänään.

Näytä enemmän
Suodata

155 Tulokset

Järjestä
Hafsen
Saatavana useita värejä
Hafsen
Saatavana useita värejä
Beslagsboden
musta, ruostumatonta terästä, itsekiinnittyvä
19 90  €
Hafsen
Kiillotettua ruostumatonta terästä
219  €
Hafsen
Saatavana useita värejä
Habo
Pyyhenaulakko, neljä koukkua, itsekiinnittyvä, harjattu
17 99  €
Habo
335 x 45 mm, pyyhenaulakko neljällä koukulla
28 99  €
150x150mm, valkoinen, neliölucka, sis. Avaimen
Alkaen 11 95  €
Habo
340 x 38 mm, pyyhenaulakko neljällä koukulla
26 99  €
Hafsen
Saatavana useita malleja
Habo
Pyyhenaulakko, neljä koukkua, lakattu teräs
12 99  €
Hafsen
Saatavana useita malleja
Habo
305 mm
11 99  €
Habo
Piilokiinnitys, harjattu
16 99  €
Habo
295 x 25 mm, pyyhenaulakko viidellä koukulla
8 79  €
Beslagsboden
kiillotettua ruostumatonta terästä, itsekiinnittyvä
17 90  €
Habo
Kromattu
18 49  €
Habo
Itsekiinnittyvä
19 99  €
Habo
Lakattua terästä
13 99  €
Habo
Jousitettu kansi
29 99  €
Habo
Paikka kolmelle paperirullalle
29 99  €
Habo
440 mm, 10 oksaa
53 99  €
Habo
160 x 45 mm, pyyhenaulakko kahdella koukulla
19 99  €
Habo
330 mm, 7 oksaa
25 99  €